Ιωάννα Παλιοσπύρου: Βαθιά υπόκλιση στο Twitter για τη συνέντευξη στους Πρωταγωνιστές – «Αν η δύναμη της ψυχής είχε πρόσωπο»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε τη μάσκα της και μίλησε στον Σταύρο Θεοδωράκη και την εκπομπή Πρωταγωνιστές για τη σοκαριστική επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε αλλά και τα όσα συνταρακτικά ακολούθησαν. 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξομολογήθηκε πόσο δύσκολο ήταν να αποδεχτεί τον εαυτό της και κατ’ επέκταση να αποδεχτεί και τα βλέμματα των άλλων.

«Δεν ένιωθα άνθρωπος, ότι δεν έχω καν ανθρώπινη μορφή οπότε ήταν πολύ μακριά να σκεφτώ τον εαυτό μου ερωτικά με κάποιον. Πόσο να πλησιάσεις κάποιον όταν σκέφτεσαι ότι η εικόνα σου μπορεί να τον απωθεί;» είπε χαρακτηριστικά για τους άντρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Έχω ανακτήσει μεγάλο μέρος της αυτοπεποίθησης που είχα. Πλέον κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και νιώθω ότι είμαι όμορφη. 

Για μένα η λέξη όμορφη δεν έχει να κάνει 100% με την εξωτερική εικόνα. Έχει να κάνει με το πώς νιώθω, με την αγάπη που παίρνω», σημείωσε ακόμη στη συνέντευξή της στον Σταύρο Θεοδωράκη, όπου αποκάλυψε το πρόσωπό της όπως είναι σήμερα.

Το Twitter υποκλίνεται στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Το Twitter υποκλίνεται στη γυναίκα αυτή με την απίστευτη δύναμη. «Πόσο όμορφη κορίτσι μου?? #ΙωανναΠαλιοσπυρου Μια στάλα από το δικό σου φως να είχαμε όλες μας και ο κόσμος μας θα ήταν αλλιώς… Μέσα στην σάπια κοινωνία μας ελάχιστοι άνθρωποι πια μπορούν να μεταδώσουν τόση ελπίδα…Απλά υποκλίνομαι», αναφέρει χαρακτηριστικά ένα σχόλιο.

«Όσα συναισθήματα και αν ένιωσες με τους #protagonistes τόσα μαθήματα πιστεύω να πήρες! Συνέχισε #Ιωαννα_Παλιοσπυρου #ΙωανναΠαλιοσπυρου!», γράφει ένας άλλος σχολιαστής.

«Έχει σφιχτεί το στομάχι μου! Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω! Αμέτρητα τα γιατί! Είναι άδικο!», είναι ένα ακόμη μήνυμα στο Twitter.

«Όπου ακούς ή λες ΔΕ ΜΠΟΡΩ δες τη συνέντευξη της #ΙωανναΠαλιοσπυρου για να δεις πως γίνεται να μπορείς!», γράφει κάποιος άλλος.

epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Βαθιά υπόκλιση στο Twitter για τη συνέντευξη στους Πρωταγωνιστές – «Αν η δύναμη της ψυχής είχε πρόσωπο»
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7585573770636803439
item