«Αβέβαιο το μέλλον του Twitter μετά την εξαγορά της εταιρείας από τον Ίλον Μασκ»

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Twitter Παράγκ Αγκραουάλ δήλωσε χθες στους δημοσιογράφους ότι το μέλλον της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης είναι αβέβαιο μετά την εξαγορά της από τον δισεκατομμυριούχο Ίλον Μασκ.

Ο Μασκ θα δεχτεί ερωτήσεις από το προσωπικό του Twitter αργότερα, όπως ανακοίνωσε στους εργαζόμενους η εταιρεία.

Καθώς ο Αγκραουάλ άκουγε τις ερωτήσεις στη διάρκεια μιας συγκέντρωσης του προσωπικού της εταιρείας για τα σχέδια του Μασκ, την πιθανότητα απολύσεων, αλλά και τις σκέψεις του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας για την ίδια συμφωνία, απέφυγε αρκετές ερωτήσεις, υποστηρίζοντας ότι αυτές θα έπρεπε να απαντηθούν από τον Μασκ.

Ο Έλον Μασκ έχει δηλώσει ότι ο Twitter θα πρέπει να είναι μία πλατφόρμα που θα προωθεί την ελευθερία του λόγου.

Οι εργαζόμενοι, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ρώτησαν τον Αγκραουάλ αν ο λογαριασμός του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter, ο οποίος ανεστάλη μόνιμα την προηγούμενη χρονιά, θα μπορέσει να επανέλθει στο μέσο μετά την ανάληψη του ελέγχου από τον Μασκ.

«Από τη στιγμή που η συμφωνία κλείσει, δεν ξέρουμε προς ποια κατεύθυνση θα πάει η πλατφόρμα» απάντησε ο Αγκραουάλ σε μία ερώτηση που ήταν σχετική με τον Τραμπ. «Πιστεύω πως όταν έχουμε μία ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Ίλον, θα είναι μία ερώτηση την οποία θα πρέπει να του θέσουμε» συνέχισε.

Ωστόσο, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ξεκαθάρισε ότι ακόμα και αν ο λογαριασμός του στο Twitter ξεμπλοκαριστεί, εκείνος δεν έχει σκοπό να επιστρέψει.

Ο Αγκραουάλ είπε στους εργαζόμενους ότι δεν υπάρχουν σχέδια για απολύσεις.

Ο Μπρετ Τέιλορ, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Twitter είχε ως στόχο να διαβεβαιώσει τους εργαζόμενους ότι η συμφωνία με τον Μασκ έδωσε προτεραιότητα στη «λειτουργική συνέχεια» μέχρι το κλείσιμο της συμφωνίας.

«Νομίζω ότι αισθανόμαστε πολύ άνετα ότι (η συμφωνία) δίνει σε αυτή την ομάδα την ικανότητα να συνεχίσει να κάνει την εταιρία επιτυχή, μεταξύ της υπογραφής και του κλεισίματος της μεταβίβασης» είπε ο Τέιλορ.

epirusblog.gr
5 of 5
«Αβέβαιο το μέλλον του Twitter μετά την εξαγορά της εταιρείας από τον Ίλον Μασκ»
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 5682755249614181398
item