Γιάννης Ζουγανέλης: Απαντά μέσω του TLIFE στα αρνητικά σχόλια για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη μετά το «Χριστός Ανέστη»

Tη δική του απάντηση στα αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν κάτω από την ανάρτησή του με την κόρη του Ελεωνόρα Ζουγανέλη να ψέλνει το “Χριστός Ανέστη”, έδωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης μέσα από το TLIFE.

«Η κόρη μου είναι ένας άνθρωπος πολύ ιδιαίτερος που ισορροπεί ανάμεσα στην κοινωνία με την ψυχή και το συναίσθημά της. 

Αυτά τα κακόβουλα σχόλια κάτω από την ανάρτησή μου με την ίδια να ψέλνει το “Χριστός Ανέστη” που είναι ό,τι πιο φωτεινό μπορεί να συμβεί αυτή την εποχή, και να επικοινωνήσει ο κόσμος με τη χαρά και το φως, με κάνουν να ντρέπομαι που συνυπάρχω με τέτοιες λογικές ανθρώπων» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Και πρόσθεσε «Προσωπικά τους συγχωρώ. Από την άλλη πλευρά, δε συγχωρώ το ότι είναι αυθαίρετες αυτές οι σκέψεις, ότι είναι με παντελόνι μέσα στην εκκλησία, ότι πάτησε την ωραία Πύλη… Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Δεν υπάρχει νόμος της εκκλησίας που να απαγορεύει να πατήσουν οι γυναίκες στην ωραία Πύλη.

Ντρέπομαι πραγματικά που συνυπάρχω με τέτοιες σκέψεις ανθρώπων. Βιώνουμε μια καθημερινότητα που όσες φορές κάποιοι προσπαθούν να λειτουργήσουν με γνώμονα την αγάπη, βρίσκονται κάποιοι που αντιδρούν με άσχημο και χυδαίο τρόπο. Δυστυχώς όμως η ζωή δεν προχωρά με το κακό, αλλά με το καλό.

Δυστυχώς όμως το κακό επικοινωνείται πιο εύκολα. Βέβαια, άκουσα και ανθρώπους σε πάνελ εκπομπής που δεν ξέρανε τι λέγανε. Δε φταίνε όμως αυτοί, φταίνε εκείνοι που τους επιλέγουν να βρίσκονται εκεί. Εκεί πια, φαίνεται και η αυθαιρεσία που υπάρχει στο πνεύμα των ανθρώπων».

Να θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Ζουγανέλης ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη να ψέλνει στεκόμενη στην ωραία Πύλη το “Χριστός Ανέστη”. 

Τότε πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την κίνηση αυτή της ερμηνεύτριας αναφέροντας μάλιστα πως δεν επιτρέπεται οι γυναίκες να πατούν στην ωραία Πύλη αλλά και ότι είναι ασέβεια που πήγε στον Ναό φορώντας παντελόνι. 

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννης Ζουγανέλης: Απαντά μέσω του TLIFE στα αρνητικά σχόλια για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη μετά το «Χριστός Ανέστη»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6335286429355616581
item