Πάτρα: Tοξικομανής συγγενής της Ρoύλας Πισπιρίγκου ερευνάται αν της έδωσε την κεταμίνη

Συνεχίζονται οι έρευνες για την πορεία της κεταμίνης που εντοπίστηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας.

Και όπως φαίνεται, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, η οποία δολοφονήθηκε με θανατηφόρα δόση κεταμίνης καθώς σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ένα συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου που φέρεται να ανήκει στον χώρο των τοξικομανών, εξετάζεται από τις Αρχές.

Μάλιστα, τις επόμενες ώρες, το συγκεκριμένο άτομο αναμένεται να κληθεί να καταθέσει απαντώντας σε συγκεκριμένες ερωτήσεις για την κεταμίνη.«Έχουμε μια τελευταία εξέλιξη και αφορά την πορεία της κεταμίνης. 

Όπως μαθαίνουμε, στο μικροσκόπιο των ερευνών μπαίνει συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου το οποίο φέρεται να ανήκει στον χώρο των τοξικομανών.

Όπως έχουμε δει από σειρά ρεπορτάζ και ερευνών, η κεταμίνη, είναι ένα φάρμακο το οποίο εύκολα κάποιος, αν κινείται στις πιάτσες των ναρκωτικών, μπορεί να το βρει. 

Επίσης, τις επόμενες ώρες αναμένεται το συγκεκριμένο πρόσωπο να κληθεί να απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις των Αρχών», σημειώνεται στο ρεπορτάζ στον τηλεοπτικό σταθμό.

Ανατροπή με την προμήθεια της κεταμίνης

Στο μεταξύ, μέχρι στιγμής, έχει γίνει γνωστό πως οι έρευνες επικεντρώνονταν στις αναζητήσεις της 33χρονης μητέρας στο διαδίκτυο.

Αλλά, σύμφωνα με τον Γιώργο Αναστασόπουλο, δημοσιογράφο της εφημερίδας «Πελοπόννησος» ο οποίος μίλησε στο mega, «το προβεβλημένο σενάριο είναι ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε φαρμακευτικές ουσίες στο διαδίκτυο θέλοντας να δει τη δραστικότητά τους, ωστόσο οι αξιωματικού του Ανθρωποκτονιών ερευνούν δύο ακόμη ενδεχόμενα. 

Στο ένα από αυτά είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου να προμηθεύτηκε χέρι με χέρι την κεταμίνη διότι έχει ήδη εντοπισθεί άτομο συγγενικό της 33χρονης το οποίο έχει σχέση με ουσίες και οινοπνεύματα. Πρόκειται για στενό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου».

Σημειώνεται πως, από την πλευρά του, ο Μάνος Δασκαλάκης θεωρεί αδιάσειστα τα στοιχεία, δηλώνοντας πως δεν ξέρει πώς μπορεί να την προμηθεύτηκε η σύζυγός του.


epirusblog.gr
5 of 5
Πάτρα: Tοξικομανής συγγενής της Ρoύλας Πισπιρίγκου ερευνάται αν της έδωσε την κεταμίνη
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 1030015643909436193
item