Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Έδειξε το μονόπετρο από τον σύντροφό της στην πρώτη εμφάνιση μετά το Survivor

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά την αποχώρησή της, την Πέμπτη 14/4 βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή του Νίκου ΜουτσινάΚαλό Μεσημεράκι.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή της, μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της στο Survivor, αλλά και για τον μέλλοντα σύζυγό της και την πρόταση γάμου που της έκανε.

«Όποτε σκεφτόμουν το Survivor ή έβλεπα ανθρώπους να πηγαίνουν, έλεγα πως δεν θα το κάνω ποτέ μου αυτό. Αλλά τελικά δεν πρέπει να λέω ποτέ. 

Πήρα την απόφαση γιατί ήταν η ίδια παραγωγή με το My Style Rocks, οι ίδιοι άνθρωποι, ένιωθα ασφάλεια. Πίστευα ότι θα τα καταφέρω», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Και συνέχισε: «Πέρασα καλά και στις δύο ομάδας. Στην κόκκινη ομάδα ήταν πιο έντονα τα πράγματα, ενώ στην μπλε ήταν πιο ομαλά τα πράγματα, τα παιδιά ήταν πιο απλά παιδιά και δεκτικά. 

Αν μου έκαναν τώρα πρόταση να πάω, έχοντας την εμπειρία, δεν θα ξαναπήγαινα γιατί θεωρώ ότι όλα τα πράγματα πρέπει να γίνονται μία φορά. Αν το επαναλάμβανα θα έχανε το μάθημά του. 

Πολλές φορές ένιωσα σαν αδέσποτο ζώα, πολλές φορές πείνασα πάρα πολύ, τον πρώτο καιρό έφαγα και από τα σκουπίδια». 

Όσον αφορά τον σύντροφό της και την πρόταση γάμου που της έκανε, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε: «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου ότι θα κάνω αυτό το διάλλειμα και δεν νομίζω να μου δινόταν η ευκαιρία σε καμία άλλη περίπτωση να το ζήσω και ευχαριστώ τον μέλλοντα σύζυγό μου και ανέλαβε τα πάντα. 

Την επιχείρηση, τους λογαριασμούς, τα σκυλάκια, τα γατάκια. Σύντομα θα παντρευτούμε, έχω δεχτεί και το δακτυλίδι. Χωρίς αυτόν δεν θα είχα κάνει το βήμα να πάω, ήταν μεγάλη βοήθεια».



epirusblog.gr
5 of 5
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Έδειξε το μονόπετρο από τον σύντροφό της στην πρώτη εμφάνιση μετά το Survivor
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7463410480374468327
item