Μιχάλης Stavento: Το story με τη μαμά του και η σχέση της με την Ήβη Αδάμου

Η πιο γλυκιά πεθερούλα και η ιδιαίτερη στιγμή με την 'Ηβη στην κουζίνα του σπιτιού τους στην Αλεξανδρούπολη. 

Ειδήμων του Instagram έχει γίνει πια ο τραγουδιστής, συνθέτης και εδώ και λίγες εβδομάδες κριτής του X Factor στο Mega, Μιχάλης Κουϊνέλης. Στην αρχή μπορεί να μην γνώριζε πως γίνονται τα stories, αλλά τώρα έχει γίνει εξπέρ. 

Σήμερα μάλιστα τρύπωσε στην κουζίνα του σπιτιού του στην Αλεξανδρούπολη για να μας δείξει δύο από τις τρείς γυναίκες της ζωής του, στις οποίες έχει μεγάλη αδυναμία.

Τσουρέκια με νύφη και πεθερούλα
Story, story. Έτσι πάντα ξεκινά τα stories του και σήμερα έκανε κίνηση αιφνιδιασμού, στην κουζίνα του σπιτιού του, το οποίο είχε καταληφθεί από την μαμά του, την κυρία Ανατολή και την σύντροφο και μαμάς της κόρης του, 'Ηβη Αδάμου. 

Ο Μιχάλης μας αποκάλυψε μάλιστα με αυτά τα πλάνα πως οι σχέσεις της μαμάς του με την γυναίκα της ζωής του είναι άψογες. 

Σήμερα η πεθερούλα όπως την έβαλε στο ειδικό hastang έδειξε στην νύφη της πως να φτιάχνει πασχαλινά τσουρέκια. Και από ότι φαίνεται η 'Ηβη αποδείχτηκε η πιο καλή μαθήτρια.

Και αν σας έκανε εντύπωση το όνομα της μαμάς του Μιχάλη και κάτι σας θυμίζει σε σχέση με εκείνον, δεν κάνετε λάθος, γιατί Ανατολή, προς τιμήν της, έχει βαφτίσει και την κόρη του, η οποία τον Ιούνιο θα γιορτάσει τα 4α γενέθλιά της.

Η μαμά του είναι εκείνη μάλιστα που προσέχει την μικρή, όταν εκείνος μαζί με την Ήβη βρίσκονται στην Αθήνα για δουλειές, γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε το ζευγάρι ζει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη και μάλιστα δίπλα από το πατρικό του. 

Για να μπορεί η κόρη τους να μεγαλώνει αγνά και κοντά στην φύση, όπως έχουν πει οι δυο τους σε παλαιότερες συνεντεύξεις.

Πάντως το X Factor ως project φαίνεται πως είναι καρμικό στην ζωή του Μιχάλη. Γιατί το 2009 γνώρισε ως συμμετέχουσα την Ήβη και από τότε είναι αχώριστοι. 

Αλλά όχι ακόμη παντρεμένοι. Γιατί όπως είχε πει και ο ίδιος: «Γάμο με την Ήβη δεν θέλουμε να κάνουμε γιατί μετά θα χωρίσουμε».

epirusblog.gr
5 of 5
Μιχάλης Stavento: Το story με τη μαμά του και η σχέση της με την Ήβη Αδάμου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 201396679709230909
item