Η Σελίνα Γκόμεζ απείχε τέσσερα χρόνια από τα social media και δηλώνει: «Είμαι πιο ευτυχισμένη»

Η Σελίνα Γκόμεζ διανύει μία εντελώς διαφορετική περίοδο της ζωής της, ενώ τον τελευταίο καιρό έχει επιλέξει να αποστασιοποιηθεί από τα social media και το διαδίκτυο.

Η διάσημη τραγουδίστρια, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι απέχει από το Ίντερνετ για πάνω από 4 χρόνια. «Η ζωή μου άλλαξε πλήρως. Είμαι πιο ευτυχισμένη. Συνδέομαι περισσότερο με τους ανθρώπους. Με κάνει να νιώθω κανονική».

Τώρα όμως, η Σελίνα Γκόμεζ επιστρέφει στα social media με σκοπό να προσφέρει βοήθεια σε όποιον τη χρειάζεται, μέσω της Wondermind, της ιστοσελίδας που ετοιμάζει για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας.

H 29χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια θέλει να εκμεταλλευτεί τον ρόλο της ως influencer για καλό. «Αν είμαι γνωστή για κάτι, ελπίζω να είναι απλώς ο τρόπος με τον οποίο νοιάζομαι για τους άλλους», είπε η 29χρονη.

Η ίδια είχε αποκαλύψει πριν δύο χρόνια πως διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή και αυτό στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσει το νέο της εγχείρημα. 

Όπως εξήγησε, στράφηκε στην 45χρονη μητέρα της, Mandy Teefy, για να την βοηθήσει να δημιουργήσει το Wondermind.

Η 26χρονη συνιδρύτρια, Daniella Pierson ανέφερε πως έχει OCD (Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή), λέγοντας πως το νέο σάιτ απευθύνεται σε «οποιονδήποτε συναισθηματικό άνθρωπο, που θέλει να νιώθει ότι τον καταλαβαίνουν, τον αγαπούν και νοιάζονται για εκείνον».

epirusblog.gr
5 of 5
Η Σελίνα Γκόμεζ απείχε τέσσερα χρόνια από τα social media και δηλώνει: «Είμαι πιο ευτυχισμένη»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 565880162096485252
item