Ήπειρος: Η Π.Ε.Δ. Ηπείρου διοργανώνει το Τελικό Συνέδριο POLYPHONIA

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Ηπείρου διοργανώνει το Τελικό Συνέδριο POLYPHONIA στα πλαίσια του Έργου POLYPHONIA «Ανάπτυξη του Θεματικού Τουρισμού, μέσω της διατήρησης της Πολυφωνικής Μουσικής, ως μοναδικό στοιχείο της Διασυνοριακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς».

Το Έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από Εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών του Προγράμματος Interreg IPA II CBC «Ελλάδα – Αλβανία 2014-2020».

Στόχος του Έργου είναι μέσω των δράσεων του, να συμβάλλει αποτελεσματικά στη διαφύλαξη της πολυφωνικής μουσικής παράδοσης, αλλά και στην αξιοποίηση της, μέσω του θεματικού τουρισμού για την ευημερία και ανάπτυξη των εμπλεκόμενων
περιοχών.

Το εταιρικό σχήμα του Έργου POLYPHONIA αποτελείται από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου (Επικεφαλής Εταίρος), τον Δήμο Πωγωνίου, το Νομαρχιακό Ινστιτούτο της Περιφέρειας του Αργυρόκαστρου, την Περιφερειακή Διεύθυνση Πολιτισμού Αλβανίας και τον Δήμο Δερόπολης.

Το Τελικό Συνέδριο θα λάβει χώρα στις 13 Απριλίου 2022, ημέρα Τετάρτη, στις 18:00, στα γραφεία της Π.Ε.Δ. Ηπείρου (Ναπολέοντος Ζέρβα 2, 4ος όροφος, Ιωάννινα) και θα μεταδοθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM στον παρακάτω
σύνδεσμο: https://us06web.zoom.us/j/81770000563?pwd=WEJpZEJFajRiWVQ0N0dDU1ZWV24zQT09

Θα πραγματοποιηθεί μία σειρά εισηγήσεων και τοποθετήσεων από εκπροσώπους του Εταιρικού Σχήματος του Έργου και προσκεκλημένους του χώρου, παρουσιάζοντας στο ευρύ κοινό τις κύριες εκροές και τα αποτελέσματα του Έργου POLYPHONIΑ.

Το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί με πολυφωνικά τραγούδια από το Σύλλογο Πωγωνίσιου Πολυφωνικού Τραγουδιού.

epirusblog.gr
5 of 5
Ήπειρος: Η Π.Ε.Δ. Ηπείρου διοργανώνει το Τελικό Συνέδριο POLYPHONIA
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5270346850735463564
item