Eurovision: Η Ανδρομάχη εντυπωσίασε το κοινό στη Μαδρίτη με το «Ela»

Η Ανδρομάχη με το «Ela» κατάφερε να «μαγέψει» το κοινό στο pre-party για τη Eurovision, που έγινε στη Μαδρίτη, το βράδυ του Σαββάτου, 16 Απριλίου.

Η εκπρόσωπος της Κύπρου στο φετινό διαγωνισμό, που έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις με το τραγούδι της, εμφανίστηκε στο pre-party μέσω live on tape και παρουσίασε το «Ela» μέσα από μία μοναδική acoustic version, συνοδεία πιάνου. 

Το κοινό δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την εμφάνιση της Ανδρομάχης και τραγουδούσε το «Ela» δυνατά, ενώ τα social media γέμισαν με videos!

Αυτές τις ημέρες, η Ανδρομάχη μπαίνει στην τελική ευθεία των προετοιμασιών για τη Eurovision, λίγο πριν αναχωρήσει για το Τορίνο της Ιταλίας όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός. Όπως έχει ορισθεί, η Κύπρος διαγωνίζεται στον β’ ημιτελικό, στις 12 Μαΐου. 

Τη σκηνική παρουσίαση έχουν αναλάβει οι διεθνώς καταξιωμένοι καλλιτεχνικοί διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton, ενώ την ενδυματολογική επιμέλεια ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Δείτε βίντεο:

Το «Ela» είναι ένα μοντέρνο τραγούδι με ethnic επιρροές, σε αγγλικό και ελληνικό στίχο. Το τραγούδι υπογράφει μία παγκόσμια ομάδα διακεκριμένων συνθετών υπό τον Alex Papaconstantinou που απαρτίζεται από τους Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani.

Το «Ela» συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό music video, που σκηνοθέτησε ο GeorgeMpenioudakis.

epirusblog.gr
5 of 5
Eurovision: Η Ανδρομάχη εντυπωσίασε το κοινό στη Μαδρίτη με το «Ela»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8347227912682837090
item