Coachella 2022: Τα ωραιότερα boho looks

Μετά από αναβολή 2 ετών λόγω της πανδημίας, το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ Coachella επιστρέφει φέτος στην έρημο της Καλιφόρνιας, για 2 Σαββατοκύριακα γεμάτα μόδα και μουσική.

Ta fashion girls δίνουν το παρών με εντυπωσιακά hippie και bohemian looks. Τα πλεκτά κροσέ κομμάτια πρωταγωνιστούν, από τοπ και ζακέτες μέχρι μπικίνι και καυτά σορτσάκια. Κρόσσια, δερμάτινα τζάκετ, μικροσκοπικά τοπ και δαντελένια bralette, παντελόνες, διάφανες φούστες και καουμπόικες μπότες.

Τα looks συμπληρώνονται με εντυπωσιακά χτενίσματα με κοριτσίστικα space buns, πλεξούδες ψαροκόκαλο, ή ελεύθερα wavy και μακιγιάζ με glitter και αστραφτερές πέτρες να κοσμούν το πρόσωπο.

Την παράσταση βέβαια κλέβουν τα εντυπωσιακά αξεσουάρ, με γυαλιά ηλίου, με πολύχρωμους φακούς, αμέτρητα layers από αλυσίδες στον λαιμό αλλά και body chains.

Στην πρώτη μέρα του φεστιβάλ στο Palm Springs ο Harry Styles εμφανίστηκε επί σκηνής με ολόσωμη φόρεμα με πολύχρωμες παγιέτες, ωστόσο τις εντυπώσεις έκλεψε η μούσα του Coachella, Alessandra Ambrosio.

 

 

 

 

epirusblog.gr
5 of 5
Coachella 2022: Τα ωραιότερα boho looks
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6589259674687816168
item