Γιάννενα: Στο Τουριστικό Συνέδριο «Choose Greece 2022» ο δήμαρχος Ιωαννίνων

Στο Τουριστικό Συνέδριο «Choose Greece 2022» Olympia Forum, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Απριλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, θα συμμετέχει ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.


Πρόκειται για την ετήσια συνάντηση της ελληνικής βιομηχανίας τουρισμού, που αποτελεί αφενός μια εξαιρετική ευκαιρία προβολής της χώρας μας και αφετέρου δημιουργεί ευκαιρίες συνεργασίας, εξωστρέφειας και ισχυρών επαγγελματικών δεσμών, σε μια καθοριστική χρονιά για την αποκατάσταση του ελληνικού τουρισμού.

Προσωπικότητες με εξειδικευμένες γνώσεις από την ελληνική και παγκόσμια τουριστική αγορά, καθηγητές πανεπιστημίου, εκπρόσωποι των δημόσιων θεσμών, περιφερειάρχες, δήμαρχοι, εκπρόσωποι του ιδιωτικού τομέα του τουρισμού και στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων θα μοιραστούν με το κοινό τις απόψεις τους, την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων θα συμμετέχει στο session: Sustainable Development in Tourism Municipalities: The Role of Public Goods (ώρα 16.40), μαζί με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Τρικάλων, και τους δημάρχους Μυκόνου, Αιγιάλειας και Στυλίδας.
Εγγραφές εδώ: https://choosegreece.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Στο Τουριστικό Συνέδριο «Choose Greece 2022» ο δήμαρχος Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4416804446210986556
item