Το δυνατό μήνυμα της Camila Cabello για το body shaming!

Ένα δυνατό μήνυμα θέλησε να στείλει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Camila Cabello για το body shaming.

Σε μία σπάνια εξομολόγηση για τις προσωπικές της προκλήσεις με την αυτοεκτίμηση και την εικόνα του σώματός της, η Camila Cabello περιέγραψε λεπτομερώς τις πιέσεις που δέχεται κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η 25χρονη τραγουδίστρια τόνισε πως: «Έχω φορέσει μπικίνι που ήταν πολύ μικρά και δεν έδινα σημασία στην εμφάνισή μου, μετά είδα φωτογραφίες στο διαδίκτυο και σχόλια και στεναχωρήθηκα τόσο».

Στη συνέχεια μάλιστα, εξήγησε πως το να φωτογραφίζεται συνεχώς από τους παπαράτσι και να ελέγχεται εξονυχιστικά το σώμα της την έκανε να νιώθει «υπερευάλωτη και απροετοίμαστη».

Η συγκινητική επιστολή βγήκε μια μέρα μετά την εμφάνισή της σε ένα παραλιακό κλαμπ στο Μαϊάμι, όταν η ίδια ένιωσε την πίεση να δείχνει καλύτερα, γνωρίζοντας ότι οι παπαράτσι τη φωτογράφιζαν.

«Προσπάθησα να προσποιηθώ ότι δεν ήταν εκεί, αλλά δεν τα κατάφερα. Ήξερα ότι έδειχνα «καλή» στις φωτογραφίες και πίστευα ότι θα ένιωθα ολοκληρωμένη και όμως δεν έχω περάσει ποτέ χειρότερα στην παραλία», έγραψε η Camila Cabello.


epirusblog.gr
5 of 5
Το δυνατό μήνυμα της Camila Cabello για το body shaming!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4567958375648111306
item