Σε λίγες μέρες παντρεύονται ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz- Οι λεπτομέρειες του γάμου τους

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον γάμο του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz, οι οποίοι αναγκάστηκαν να κάνουν υπομονή τουλάχιστον δύο χρόνια για να τον πραγματοποιήσουν, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πολυαναμενόμενη τελετή βρίσκεται μόνο λίγες ημέρες μακριά, με τη βρετανική οικογένεια των Beckham και πολλούς αγαπημένους τους φίλους να ταξιδεύουν στη Φλόριντα, όπου θα πραγματοποιηθεί ο γάμος τους.

Οι πιθανότερες ημερομηνίες για τον γάμο τους είναι η 9η ή η 11η Απριλίου. Η τελετή θα λάβει χώρα στο πατρικό σπίτι της Peltz, στην έπαυλη Montsorrel των 76 εκατομμυρίων λιρών, με 27 δωμάτια και θέα στην παραλία Palm Beach.

Το νυφικό

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το νυφικό της Peltz δεν θα το σχεδιάσει η διάσημη πεθερά της, Victoria, παρά για τη σημαντική της στιγμή, η κόρη του δισεκατομμυριούχου Nelson Peltz έχει επιλέξει τον οίκο Valentino και το ταλέντο του Pierpaolo Piccioli. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως η μέλλουσα νύφη δεν μπορεί να κάνει μία δεύτερη εμφάνιση στη δεξίωση, φορώντας ένα φόρεμα Victoria Beckham.

Δεδομένου ότι πρόκειται για δύο πολύ ευκατάστατες οικογένειες, τα χρήματα δεν αποτελούν κανένα πρόβλημα, γι' αυτό κιόλας αναμένεται πως το ζευγάρι θα προσπαθήσει να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. 

Στα πλάνα τους για το γαμήλιο πάρτι φημολογείται πως πραγματοποιηθεί μία σύντομη επανένωση των Spice Girls, ειδικά για τον γάμο, ενώ τη θέση του Dj θα πάρει ο Snoop Dogg. 

Όσο για τους καλεσμένους, τα ονόματα των Gigi Hadid, Nicole Richie, Gordon Ramsey και Eva Longoria είναι αρκετά, για να καταλάβουμε πως ο γάμος τους θα μετατραπεί σε κόκκινο χαλί εμφανίσεων.

epirusblog.gr
5 of 5
Σε λίγες μέρες παντρεύονται ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz- Οι λεπτομέρειες του γάμου τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8566371759917922884
item