Η εξομολόγηση της Βούλας Πατουλίδου: «Μου έξυσαν όλο το πρόσωπο, αιμορραγούσα συνεχώς»

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου παραχώρησε η Βούλα Πατουλίδου, η οποία αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της αλλά και το bullying που δέχτηκε σχετικά με της εμφάνισή της.

«Δεν έκανα πλαστική για να αρέσω αλλά για να μου αρέσω. Μου έξυσαν όλο το δέρμα του προσώπου. Βίωσα απίστευτο πόνο, Αιμορραγούσα συνεχώς τις επόμενες ημέρες. Πονούσα πάρα πολύ. Θυμάμαι έλεγα στον γιατρό: “Είσαι σίγουρος ότι θα ξαναβγώ στο κόσμο;”

Όταν πέρασε το πρώτο διάστημα ήταν απίστευτη η αναπτέρωση του ηθικού. Γι’ αυτό βγήκα και το είπα. Ξέρω τι συναισθηματική ανυδρία αισθάνεσαι όταν είσαι νέος και δε μπορείς να το ευχαριστηθείς. 

Γι’ αυτό και προτρέπω όλους τους νέους ανθρώπους να αλλάξουν ότι τους ενοχλεί στην εμφάνισή τους», είπε χαρακτηριστικά η Βούλα Πατουλίδου αποκαλύπτοντας ότι έχει κάνει πλαστική στη μύτη.

Σε ερώτηση αν έχει δεχτεί ρατσισμό για την εμφάνισή της η Βούλα Πατουλίδου είπε: «Όταν ήμουν ενεργή πρωταθλήτρια ήμουν ένα θεριό, γιατί αυτό ήταν προαπαιτούμενο για καλύτερες επιδόσεις. Μια αθλήτρια του ύψους είναι κύκνος. Μια δρομέας και ειδικά εμποδίων φαίνεται θεριό. Είναι δυνατόν να χαιρόμουν που με έλεγαν σπυριάρα ή ότι έχω ξεφύγει από τα όρια του γυναικείου προτύπου;

Έμπαινα στο λεωφορείο και δεν έπιανα τη χειρολαβή γιατί έδειχνε ο τραπεζοειδής και ο δικέφαλος σαν να ήμουν λιμενεργάτης. Κρατιόμουν πάντα χαμηλά στο στύλο για να μη φαίνονται οι μύες. Είναι λογικό. Αλλά συνειδητοποιείς ότι έτσι πρέπει να συμβεί».

epirusblog.gr
5 of 5
Η εξομολόγηση της Βούλας Πατουλίδου: «Μου έξυσαν όλο το πρόσωπο, αιμορραγούσα συνεχώς»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5836295354963841043
item