Αντζελίνα Τζολί: Επίσκεψη σε νοσοκομείο με παιδιά από την Ουκρανία – «Προσεύχομαι να τελειώσει ο πόλεμος»

Αντζελίνα Τζολί επισκέφθηκε νοσοκομείο της Ρώμης στο οποίο νοσηλεύονται τραυματισμένα παιδιά από τον πόλεμο της Ουκρανίας και έστειλε την ευχή της, να σταματήσει γρήγορα η αιματοχυσία, που έχει κοστίσει την ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους.

«Προσεύχομαι να τελειώσει ο πόλεμος», είπε χαρακτηριστικά μετά την επίσκεψη στο καθολικό παιδιατρικό νοσοκομείο Μπαμπίν Τζεζού.

Παράλληλα, η διάσημη ηθοποιός και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών δήλωσε πως «είναι φοβερό να βλέπουμε τα παιδιά να πληρώνουν το κόστος του πολέμου με τραυματισμούς, χρόνια προβλήματα στην υγεία τους και ακόμη και με τον θάνατο».

Σημειώνεται, ότι στο νοσοκομείο Μπαμπίν Τζεζού παρέχεται ιατρική φροντίδα σε 30 παιδιά που έφτασαν στην Ιταλία από την Ουκρανία. 

Τα περισσότερα από τα παιδιά τραυματίστηκαν από βομβαρδισμούς, ενώ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις παρουσιάζουν νευρολογικά και ογκολογικά προβλήματα. Υπενθυμίζεται, ότι πριν λίγο καιρό ο πάπας Φραγκίσκος επισκέφθηκε τα παιδιά του νοσοκομείου Μπαμπίν Τζεζού στη Ρώμη.

Φωτογραφίες του Associated Press από την επίσκεψη της Αντζελίνα Τζολί:

epirusblog.gr
5 of 5
Αντζελίνα Τζολί: Επίσκεψη σε νοσοκομείο με παιδιά από την Ουκρανία – «Προσεύχομαι να τελειώσει ο πόλεμος»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4280158439617537391
item