Παναγιώτα Βλαντή: Αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να παντρευτεί

Η Παναγιώτα Βλαντή που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά του Alpha «Άσε μας ρε μαμά» βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά και μίλησε τόσο για τον ρόλο της όσο και για την προσωπική της ζωή.

Η τηλεοπτική «Ρωξάνη» αναφέρθηκε στον σύζυγό της Γιάννη Βλάχο, αλλά και για τους λόγους που αποφάσισε να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο.

«To καλοκαίρι παντρευτήκαμε με τον σύζυγό μου. Ήταν κρυφά όλα, ήταν πολύ λίγα άτομα. Την ημέρα του γάμου δεν ήθελα να έχω φωτογραφίες και τέτοια. 

Ο λόγος που αποφάσισα να παντρευτώ μετά από τόσα χρόνια είναι γιατί ο Γιάννης είναι τέτοιος άνθρωπος, που αν δεν ήταν αυτός, δεν θα παντρευόμουν, νομίζω αυτό τα λέει όλα. Δεν είχα σκοπό, αλλά αφού σου έρθει λες θα το κάνω», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Φοβόμουν πολύ τον γάμο, παρόλο που δεν είμαι κατά του γάμου. Έλεγα τώρα γιατί να προχωρήσω; Ήμουν πάντα οκ με μία σχέση. 

Με φόβιζε όλο αυτό. Μου άρεσε να πηγαίνω σε γάμους, να βλέπω τους φίλους μου να παντρεύονται, εγώ δεν είχα αποφασίσει ποτέ κάτι, ήμουν απλά σε σχέση. Τώρα όμως έγινε τόσο αβίαστα, γιατί αυτός ο άνθρωπος με κάνει να μην φοβάμαι».

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Παναγιώτας Βλαντή στον Νίκο Μουτσινά:epirusblog.gr
5 of 5
Παναγιώτα Βλαντή: Αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να παντρευτεί
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8743227403497025537
item