Το τόλμησε και αυτό - Η Παπαδοπούλου κουβάλησε τον επιτάφιο και το έδειξε με μια φωτογραφία

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε αποδείξει από τη συμμετοχή της στο survivor πόσο μαχητικό κορίτσι είναι αλλά και πόσο μεγάλη σωματική δύναμη έχει λόγω την έντονης γυμναστικής, που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια. 

Μάλιστα με τη φωτογραφία που ανέβασε τη Μεγάλη Παρασκευή 22/4 το απέδειξε για άλλη μια φορά.

Η τραγουδίστρια όπως αποκάλυψε της άρεσε από μικρή να στολίζει τον επιτάφιο με τη γιαγιά της και να είναι παρούσα στη διαδικασία. Φέτος όμως τόλμησε κάτι τρομερό αφού μπήκε μπροστά και κουβάλησε την ξύλινη κατασκευή.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου σήκωσε τον επιτάφιο

«Από μικρή πάντα με τη γιαγιά μου ξενυχτούσα με και στολίζουμε τον επιτάφιο, εχθές το βράδυ για πρώτη φορά πέρα από τον στολισμό τον κουβάλησα και ένιωσα τόσο όμορφα» έγραψε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

«Στα όνειρά μου είναι η δημιουργία οικογένειας»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, μίλησε σήμερα 15/9 στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μέσα σε όλα η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τον αγαπημένο της σύντροφο, Αλέξανδρο Πασχαλάκη αλλά και για την συμμετοχή της στο Survivor.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν μετάνιωσα ποτέ για τη συμμετοχή μου στο Survivor. Ρούφηξα πολύ έντονα αυτή την εμπειρία. Δεν μου αρέσουν οι συγκρούσεις, αλλά σε ένα ριάλιτι δεν μετανιώνω που ήμουν αυθόρμητη», είπε αρχικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου συμπλήρωσε: «Όταν επιλέγω έναν άνθρωπο και με επιλέγει, δεν το κάνω για να περάσω καλά. Υπάρχουν κοινά όνειρα με τον Αλέξανδρο. Είμαι μια κλασική γυναίκα που στα όνειρά μου είναι η δημιουργία οικογένειας».

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω δουλέψει σερβιτόρα και έκανα σχέδια σε μια διαφημιστική εταιρεία. Είμαι ανοιχτή στο κομμάτι της τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια. Εννοείται ότι με ενδιαφέρει».

epirusblog.gr
5 of 5
Το τόλμησε και αυτό - Η Παπαδοπούλου κουβάλησε τον επιτάφιο και το έδειξε με μια φωτογραφία
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7207072170178398268
item