Δέσποινα Βανδή: Το μήνυμα αγάπης στη Σοφία Βόσσου - «Δεν ξεχνώ πόσο με βοήθησες»

Λίγες ώρες πριν το  Chart Show και η Δέσποινα Βανδή μας ταξιδέψουν στη δεκαετία του 80, η παρουσιάστρια ανέβασε μία τρυφερή ανάρτηση με τη Σοφία Βόσσου στα Instagram stories της.

Οι δυο γυναίκες τραγουδούν το «Φιλαράκι»,με τη συνοδεία κιθάρας. Στα δύο βίντεο, η Δέσποινα Βανδή εξέφρασε την αγάπη, που έχει στο πρόσωπο της Σοφίας Βόσσου. 

Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο story έγραψε: «Δεν ξεχνάω ποτέ πόσο με βοήθησες στο ξεκίνημά μου» και στο επόμενο story έγραψε: «Την αγαπώ. Είναι αφοπλιστική απόψε».

Το αφιέρωμα στα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια της δεκαετίας του 80, με την υπογραφή του Chart Expert Πέτρου Δραγουμάνου, έχει - όπως κάθε φορά – απολαυστικό παρασκήνιο με τον Music Expert Γιώργο Αρσενάκο, έχει όμως και τη νοσταλγία, τη μαγεία και τη λάμψη της εποχής όπου το lifestyle γεννιόταν ως έννοια, η Ελλάδα πανηγύριζε στους ρυθμούς του Ευρωμπάσκετ, και τα σαββατοκύριακα ήταν γεμάτα μουσική και χορό, κάτω από τη ντισκομπάλα!

Σε αυτό το πάρτι, η μουσική σκηνή του Chart Show θα «φωτιστεί» με τα πιο λαμπερά ονόματα για να παραδοθούμε, άνευ όρων, στα τραγούδια, το χορό και τη διασκέδαση (με αλφαβητική σειρά): Μπέσσυ Αργυράκη, Σοφία Βόσσου, Δημήτρης Κοντολάζος, Χριστίνα Μαραγκόζη, Κώστας Μπίγαλης, Πασχάλης, Βασίλης Πορφυράκης, Πωλίνα, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Ελένη Φιλίνη.
epirusblog.gr
5 of 5
Δέσποινα Βανδή: Το μήνυμα αγάπης στη Σοφία Βόσσου - «Δεν ξεχνώ πόσο με βοήθησες»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3728799003803221493
item