Θεσσαλονίκη: Χαμός με τα πιστοποιητικά σε πατσατζίδικο -Αναποδογύρισαν καρέκλες και τραπέζια [βίντεο]

Λίγο πριν πέσει η αυλαία… για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και σταματήσει η υποχρεωτική επίδειξή τους, κάποιοι επιμένουν να μην συμμορφώνονται, όπως δύο άνδρες σε πατσατζίδικο στη Θεσσαλονίκη.

Οπως αναφέρει και το makthes.gr οι υπάλληλοι στο πατσατζίδικο ζήτησαν, όπως επιβάλλει ο νόμος, να ελέγξουν τα πιστοποιητικά δύο πελατών για τον κορωνοϊό. Ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε στη συνέχεια.

Οι δύο άνδρες, που συνοδευόντουν από τις γυναίκες τους, αρνήθηκαν να τα δείξουν, στη συνέχεια δεν θέλησαν να εξυπηρευτηθούν με take away, αντέδρασαν άσχημα, αλλά αποχώρησαν.

Επέστρεψαν, απείλησαν και τα έσπασαν

Λίγα λεπτά όμως αργότερα επέστρεψαν στο εστιατόριο και άρχισαν να αναποδογυρίζουν τα τραπέζια στον εξωτερικό και στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού. Μάλιστα απείλησαν τους υπαλλήλους που ζήτησαν να ελέγξουν πιστοποιητικά λέγοντας τους πως «είναι η τελευταία ημέρα τους».

Το περιστατικό σημειώθηκε, το πρωί της Κυριακής (17.04.2022) σε πολύ γνωστό πατσατζίδικο της Θεσσαλονίκης, περίπου στις 9:30. Οι δύο άνδρες συνολικά «έσπασαν» τέσσερα τραπέζια.

«Θα κινηθούμε νομικά» είπε ο ιδιοκτήτης

Μιλώντας στο makthes.gr, ο ιδιοκτήτης του γνωστού πατσατζίδικου στη Θεσσαλονίκη δήλωσε πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις. «Θα πάω σήμερα να καταθέσω μήνυση και θα δώσουμε το υλικό από τις κάμερες από τις αρχές. Να ξέρουν ότι δεν φοβόμαστε κάτι και θα κινηθούμε νομικά» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Τσαρούχας.

«Δεν τους αφήσαμε να κάτσουν χωρίς πιστοποιητικά και άρχισαν να μας απειλούν. Μας ρώτησαν αν έχουμε προστασία στο μαγαζί και μας είπαν να φοβόμαστε όταν περπατάμε στον δρόμο γιατί θα μας βρούνε» λέει για τις απειλές που δέχθηκε το προσωπικό. Όπως φαίνεται και στα βίντεο, οι εργαζόμενοι αντέδρασαν με ψυχραιμία προσπαθώντας να απομακρύνουν τους πελάτες.

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσσαλονίκη: Χαμός με τα πιστοποιητικά σε πατσατζίδικο -Αναποδογύρισαν καρέκλες και τραπέζια [βίντεο]
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 378424796110802478
item