Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Έχει όλα τα στοιχεία που μου αρέσουν σε έναν άντρα»

Για την σχέση της με τον Στάθη Σχίζα και το τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο αποκαλύπτοντας πως ο παίκτης του Survivor έχει όλα τα στοιχεία που της αρέσουν σε έναν άντρα.

Παρακολουθείς το Survivor;

Εννοείται πως το παρακολουθώ καθώς συμμετέχουν  κάποιοι δικοί μου. Ένας πολύ καλός μου φίλος, ο Στάθης Σχίζας αλλά και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που μόλις αποχώρησε και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Σε ρώτησα για το Survivor καθώς φημολογείται πως με τον Στάθη Σχίζα έχετε έρθει πολύ κοντά τελευταία.

Τον Στάθη τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε προχωρήσει σε κάτι ερωτικό, αλλά είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Ταιριάζουμε σε πολλά, έχουμε ίδιες αντιλήψεις, γενικά υπάρχει χημεία μεταξύ μας.

Έχει κάτι ο Στάθης το οποίο θαυμάζεις στους άντρες;

Θαυμάζω άντρες όπως ο Στάθης που βγάζουν ασφάλεια στη γυναίκα – και δεν εννοώ οικονομική. Είναι κλασικό αρσενικό που στηρίζει και προστατεύει τη γυναίκα του. Ξέρει κι εκείνη πως οτιδήποτε χρειαστεί θα τον πάρει ένα τηλέφωνο και θα λυθούν όλα. Έχει όλα τα στοιχεία που μου αρέσουν σε έναν άντρα, οπότε το πως θα εξελιχθεί μένει να το δούμε. 

Από που γνωρίζεστε;

Είχαμε μια κοινή φίλη, με την οποία κι εγώ αλλά και ο Στάθης κάναμε στενή παρέα, από τότε που πρωτοήρθα στην Αθήνα.

epirusblog.gr
5 of 5
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Έχει όλα τα στοιχεία που μου αρέσουν σε έναν άντρα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1794252862456352683
item