Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη η μητέρα των τριών παιδιών που ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια

Μια τραγική ιστορία, με την παθητική κακοποίηση τριών μικρών παιδιών, αποκαλύφθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας.

Η καταγγελία τού εν διαστάσει συζύγου της μητέρας των τριών παιδιών, ηλικίας 2, 3 και 6 ετών, που εντοπίστηκαν να ζουν σε άθλιες συνθήκες, οδήγησε στη σύλληψή της, όπως και στη σύλληψη του 54χρονου συντρόφου της.

Η καταγγελία του πατέρα για τη μητέρα των τριών παιδιών

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τετάρτη 6 Απριλίου ο 50χρονος πατέρας των παιδιών πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα και κατήγγειλε την 30χρονη Αλβανίδα, εν διαστάσει σύζυγό του, αναφέροντας πως τα παιδιά του ζούσαν σε επικίνδυνες συνθήκες.

Σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα μαζί με αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σπίτι και πραγματοποίησαν έρευνες, κατά τη διάρκεια των οποίων διαπιστώθηκε πράγματι ότι τα παιδιά ήταν παραμελημένα, υπήρχαν παντού κατσαρίδες, ενώ η 30χρονη τα έπαιρνε και πήγαινε σε μια εκκλησία της περιοχής, όπου ζητιάνευαν όλα μαζί (δύο κοριτσάκια και ένα αγοράκι).

Ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ανηλίκων

Αμέσως ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ανηλίκων, ενώ τόσο η 30χρονη όσο και ο σύντροφός της συνελήφθησαν. 

Κατά τη διάρκεια της σύλληψης μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 54χρονος προσπάθησε να αντιδράσει , ωστόσο δεν κατάφερε να διαφύγει. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, σωματική βλάβη και εξύβριση.

Τα τρία αγγελούδια οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων για να υποβληθούν σε προληπτικό έλεγχο, ενώ οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα.


epirusblog.gr
5 of 5
Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη η μητέρα των τριών παιδιών που ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 1978419569408074281
item