Γιάννενα: ΜΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑ - Μεγάλο στοίχημα για όλους, να μη μείνει κανείς μόνος του τις Άγιες ημέρες του Πάσχα

Τις ευχές της για τις ημέρες του Πάσχα προς τους πολίτες εξέφρασε σε δηλώσεις της χθες, έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην πλ. Πάργης, η βουλευτής Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα.

Ο φετινός εορτασμός με διαφορετικές συνθήκες στο επίπεδο της πανδημίας, αλλά επίσης όμως με πολύ περισσότερο δραματικές συνθήκες λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και με τις δυσκολίες να είναι τεράστιες για τα ελληνικά νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, είναι σίγουρα διαφορετικός, όπως ανέφερε η κα Κεφάλα από κάθε προηγούμενη περίοδο, εκείνο όμως που προέχει, είναι η κοινωνία να μείνει όρθια και αυτό προσπαθεί, όπως είπε, να κάνει η Κυβέρνηση.

«Δύο χρόνια από την έναρξη της πανδημίας, θα λέγαμε, ότι έχουμε μάθει να συμβιώνουμε με τον ιό. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να τηρούμε τα μέτρα και να είμαστε προσεκτικοί, γιατί δεν έχουμε ξεμπερδέψει με τον ιό και την πανδημία. 

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, που βλέπουμε πολύ κόσμο να συμμετέχει στις Λειτουργίες, σε αυτή την Εβδομάδα των Παθών, προσμένοντας την Ανάσταση. 

Είναι μεγάλο στοίχημα για όλους, να μη μείνει κανείς μόνος του αυτές τις γιορτινές ημέρες. Η Κυβέρνηση στηρίζει όσο είναι δυνατό τους ευάλωτους συμπολίτες μας και όλους όσοι έχουν ανάγκη και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και στο μέλλον για όσο χρειαστεί.

Βιώνουμε μία περίοδο συνεχών κρίσεων και προκλήσεων με την πανδημία, με την ενεργειακή κρίση, την ακρίβεια και φυσικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία, με τα θύματα αυτού του πολέμου και τους αμάχους να είναι συνεχώς στις σκέψεις μας και στις ευχές μας, ώστε ο πόλεμος να τελειώσει άμεσα και να έρθει η Ανάσταση και για αυτούς και για όλον τον κόσμο», ανέφερε η κα Κεφάλα.


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: ΜΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑ - Μεγάλο στοίχημα για όλους, να μη μείνει κανείς μόνος του τις Άγιες ημέρες του Πάσχα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1842543834431275047

Τα καλύτερα

item