Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ήμουν σε κακοποιητική σχέση για επτά χρόνια»

Συνέντευξη παραχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και μίλησε για το Survivor, αλλά και την κακοποιητική σχέση, στην οποία βρισκόταν για επτά χρόνια.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και αναφέρθηκε αρχικά, στην αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο.

«Δεν θεωρώ άδικη την αποχώρησή μου. Ο κόσμος κρίνει ποιος θα φύγει κάθε φορά. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι μια ψυχή ευαίσθητη. 

Πολλές φορές όμως, απομακρυνόμουν από εκείνον, γιατί δεν άντεχα να τον ακούω. Όταν γίνει η ένωση των ομάδων, θεωρώ ότι θα υπάρξουν πολλές εκρήξεις στην καλύβα», δήλωσε αρχικά.

Αναφέρθηκε επίσης, στην ατάκα που της είχε πει ο Βαλάντης σε ένα συμβούλιο του νησιού, σχετικά με τον καρκίνο, τον οποίο κι έχει ξεπεράσει πλέον.

«Αυτό που είχε γίνει με τον Βαλάντη τότε, ήταν πολύ άσχημο για την ψυχή μου. Τον έχω συγχωρέσει όμως, θεωρώ ότι ήταν μία κακή στιγμή του. Στον τελικό, βλέπω Βρισηίδα, Στέλλα, Ασημίνα, Ταλάντσεβ κι Άρη. Θα ήθελα να νικήσει γυναίκα φέτος», ανέφερε για το ριάλιτι επιβίωσης.

Τέλος, αναφέρθηκε σε μία κακοποιητική σχέση, την οποία είχε στο παρελθόν.

«Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση για επτά χρόνια περίπου. Πραγματικά, μετάνιωσα που δεν το είπα στους γονείς μου. Είμαστε σε μία εποχή που πρέπει να μιλάμε για την κακοποίηση και να δικάζονται αυτοί που πρέπει», τόνισε.

epirusblog.gr
5 of 5
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ήμουν σε κακοποιητική σχέση για επτά χρόνια»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6470991071455841266
item