Ανέβασε τη θερμοκρασία η Βανδή - Με μαγιό σε παραλία από τις διακοπές της με τον Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή βιώνει πολύ χαλαρές και ευχάριστες στιγμές παρέα με τον αγαπημένο τη Βασίλη Μπισμπική κάνοντας μια ξέγνοιαστη απόδραση το Πάσχα, παρέα με καλούς φίλους. 

Η τραγουδίστρια έχει ξεπεράσει κάθε αναστολή, που μπορεί να είχε στην αρχή της σχέσης του και πλέον οι κοινές αναρτήσεις στα social media, αποτελούν πολύ συχνό φαινόμενο.

Όσο βρίσκονται στο Πήλιο η σχέση αυτή δοκιμάζεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μιας και δεν είναι πάρα πολύ καιρό μαζί και όσο να ναι ακόμα ο ένας γνωρίζει πτυχές του άλλου. 

Δε ξέρουμε πόσο θα παραμείνουν στην περιοχή, το μόνο σίγουρο είναι πως απολαμβάνουν κάθε σημείο της, μιας και διαθέτει τόσο βουνό όσο και θάλασσα.

Το τελευταίο στόρυ μάλιστα της Βανδή κάνει φανερό πως για εκείνη έχει ανέβει για τα καλά η θερμοκρασία αφού πήγε σε μια παραλία το Πηλίου και πόζαρε στο πλάι δύο φίλων της.

Η φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή από την παραλία με φίλους

Δέσποινα Βανδή στη θάλασσα

Χόρευαν ξυπόλητοι με θέα θάλασσα - Η πιο τρυφερή φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή με τον Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη πέρασαν το Πάσχα τους εκτός Αθηνών και παρέα με φίλους. Το ζευγάρι βρέθηκε στο όμορφο Πήλιο και έψησε με την Μαρία Καβογιάννη, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, την Μαρία Μπακοδήμου και πολλά άλλα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Βέβαια, πρωταγωνιστές ήταν οι ίδιοι! Η τραγουδίστρια μας έδειξε μερικές από τις όμορφες στιγμές που πέρασα με αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, μας απέδειξε και πόσο ερωτευμένη είναι με τον Βασίλη Μπισμπίκη! Μετά τις φωτογραφίες τους αγκαλιασμένοι να "λιώνουν" ο ένας για τον άλλον, έκανε ακόμη μια ανάρτηση.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες με την παρέα της, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε μια στην οποία χόρευαν ξυπόλητοι με τον ηθοποιό στον κήπο του σπιτιού που βρισκόντουσαν με θέα πίσω τους το πράσινο της φύσης και το γαλάζιο της θάλασσας.

Οι φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Δείτ

epirusblog.gr
5 of 5
Ανέβασε τη θερμοκρασία η Βανδή - Με μαγιό σε παραλία από τις διακοπές της με τον Μπισμπίκη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1495030201918432681
item