ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Χρειάζεται μεγάλο απόθεμα γελοιότητας για να συνδεθεί η αξιοποίηση του Τατοΐου με το Πολιτειακό

«Χρειάζεται μεγάλο απόθεμα γελοιότητας για να προσπαθεί κάποιος να συνδέσει την αξιοποίηση του κτήματος Τατοΐου, με το Πολιτειακό», απαντά η Νέα Δημοκρατία στη νέα ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Σκωτία.

Η Πειραιώς τονίζει ότι η αξιοποίηση του κτήματος Τατοΐου, στην οποία αναφέρθηκε νωρίτερα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, γίνεται «ώστε να αποτελέσει έναν χώρο αναψυχής για τους πολίτες» και επισημαίνει ότι το πολιτειακό θέμα «λύθηκε οριστικά με πρωτοβουλία του ιδρυτή της ΝΔ Κ.Καραμανλή το 1974».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει για άλλη μια φορά, ότι τα αποθέματα γελοιότητας που διαθέτει είναι ανεξάντλητα», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ έχει διαχρονικό κόλλημα με τους Γλύξμπουργκ

Προηγουμένως, η Κουμουνδούρου είχε δώσει λαβές για τη συνέχιση της αντιπαράθεσης, τονίζοντας πως «η σημερινή ηγεσία της ΝΔ επιβεβαίωσε ξανά πως το κόλλημα που έχει με τους Γλύξμπουργκ είναι διαχρονικό και αταλάντευτο». 

«Κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν πως το θέμα δεν είναι η συνάντηση ενός Έλληνα πρωθυπουργού με τον Πρίγκηπα Κάρολο», σημείωσε η αξιωματική αντιπολίτευση και προσέθεσε:

«Το θέμα είναι οι επιδιώξεις του κ. Μητσοτάκη να αποκαταστήσει το όνομα των Γλύξμπουργκ στη σύγχρονη ελληνική ιστορία, κάτι για το οποίο τόσο ο ελληνικός λαός, όσο και ο ιδρυτής του κόμματός του και τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής αποφάνθηκαν οριστικά το 1974».

«Ο κ. Μητσοτάκης προκειμένου να ξαναγράψει τις πιο μελανές σελίδες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, δεν διστάζει να προσβάλλει χιλιάδες αγωνιστές της Δημοκρατίας, αλλά και το ίδιο του το κόμμα», συνεχίζει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

«Του συνιστούμε για άλλη μια φορά να σταθεί στο ύψος του πρωθυπουργικού του αξιώματος και να μην συμπεριφέρεται ως αυλάρχης των Γλύξμπουργκ. ‘

Αλλωστε έχουν περάσει σχεδόν 60 χρόνια από την Αποστασία και, παρά την… κατανοητή οικογενειακή αβροφροσύνη, δεν υπάρχει πλέον λόγος να καταθέτει δημόσια -και μάλιστα ως πρωθυπουργός- διαπιστευτήρια στον τέως», κατέληξε η σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση αυτή ακολούθησε μίας πρώτης απάντησης από τη ΝΔ στο αρχικό «κατηγορώ» της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ίδιο ζήτημα.

epirusblog.gr
5 of 5
ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Χρειάζεται μεγάλο απόθεμα γελοιότητας για να συνδεθεί η αξιοποίηση του Τατοΐου με το Πολιτειακό
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 7159610363655367187
item