Ξέσπασε σε κλάματα η Ιωάννα Τούνη σε βίντεο μετά τον θάνατο της μητέρας της: «Θα πενθήσω όπως θέλω»

Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα Τούνη καθώς η μητέρα της έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και έφυγε από τη ζωή.

Το απόγευμα της Τετάρτης η Ιωάννα Τούνη ανήρτησε μία τρυφερή φωτογραφία από την παιδική της ηλικία με την μητέρα της που την έχει αγκαλιά συνοδεύοντάς την με ένα συγκινητικό κείμενο.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ανέβασε κάποια stories στο Instagram που απαντούσε δημόσια σε εκείνους που «βιάστηκαν» να την κατηγορήσουν για τον τρόπο που πενθεί.

 Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε σε κλάματα καθώς ήταν έντονα ψυχολογικά φορτισμένη ενώ παράλληλα εξήγησε ότι είναι επιλογή της να πενθήσει με τον τρόπο που επιθυμεί και όπως θα ήθελε η μητέρα της να την βλέπει.

«Ας πενθήσει ο καθένας όπως θέλει και όπως νιώθει. Εγώ αυτό που έχω να πω σαν Ιωάννα και αυτό που σκέφτομαι εγώ για μένα είναι ότι το μόνο που θα θέλε η μαμά μου για μένα θα ήταν να με βλέπει χαρούμενη, να με βλέπει να κάνω πράγματα, να εξελίσσομαι, να βγαίνω έξω, να έχω τους ανθρώπους μου δίπλα μου, να μην τους απομακρύνω, να μην κάθομαι να κλαίω μέσα στο σπίτι... 

Δεν θέλει καμία μαμά κάτι τέτοιο για το παιδί της και η δικιά μου δεν θα ήθελε σίγουρα κάτι τέτοιο. 

Αυτές τις μέρες μετά την κηδεία της μαμάς μου που έγινε στις Σέρρες ήμουνα με τον Δημήτρη στην Αθήνα και μην έχοντας συγγενείς στην Αθήνα και οι δύο πήγαμε στο πατρικό ενός φίλου του Δημήτρη αυθημερόν στη Ναύπακτο για την περιφορά του Επιταφίου. 

Τα σχόλια ήταν λες και πήγα στα μπουζούκια και χόρευα πάνω στα τραπέζια. Αλήθεια, δεν το καταλαβαίνω...», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

epirusblog.gr
5 of 5
Ξέσπασε σε κλάματα η Ιωάννα Τούνη σε βίντεο μετά τον θάνατο της μητέρας της: «Θα πενθήσω όπως θέλω»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 263320748611323782

Τα καλύτερα

item