Πληροφορία - «βόμβα»: Συγγενής του Μάνου Δασκαλάκη η σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου -«Το γνώριζε» λέει φίλος του

Νέες αποκαλύψεις έρχονται για τη συγκλονιστική υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε το άνοιγμα του τάφου της Τζωρτζίνας, ώστε να ανασυρθεί το τάμπλετ, ενώ λίγη ώρα αργότερα ήρθαν στη δημοσιότητα νέα στοιχεία για την εξωσυζυγική σχέση που φέρεται ότι διατηρούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Για το ζήτημα του «κρυφού εραστή» της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1 ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος. 

Ο δημοσιογράφος υποστήριξε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση με κοινό γνωστό της ίδιας και του Μάνου Δασκαλάκη, προσθέτοντας ότι το τρίτο πρόσωπο ήταν συγγενής του Μάνου Δασκαλάκη και εξ αγχιστείας με εκείνη! «Ήταν μια συγγένεια που έγινε στη διαδρομή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο Μάνος χτυπούσε τη Ρούλα»

Υπενθυμίζεται ότι φίλος του Μάνου Δασκαλάκη δήλωσε, ανώνυμα, χθες, στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 πως ο Δασκαλάκης αντιλήφθηκε ότι η Ρούλα είχε εξωσυγυζικές σχέσεις «και στην ουσία τούς έκανε τσακωτούς, τους έπιασε στα πράσα. Μέσα στο σπίτι, στον πρώτο όροφο».

Σε άλλο σημείο, ο δημοσιογράφος του pelop.gr ανέφερε ότι η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου χρονικά έγινε πριν από την γέννηση της Ίριδας, η οποία πέθανε σε ηλικία λίγων μηνών.

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος είπε ακόμη πως από το ρεπορτάζ έχει αναδειχθεί πως ο Μάνος Δασκαλάκης χτυπούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα τουλάχιστον τρεις φορές ενώπιον της μεγαλύτερης κόρης τους, σημειώνοντας πως «ο Μάνος χτυπούσε την Ρούλα και η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά».

Βέβαιος ο Λέων: Εγκληματικές ενέργειες και οι θάνατοι Ίριδας και Μαλένας

Στο μεταξύ, βέβαιος ότι οι θάνατοι της Ίριδας και της Μαλένας οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια εμφανίστηκε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

«Η απόφραξη αεροφόρων οδών σημαίνει ότι κλείνω με ένα μέσο, οποιοδήποτε μέσο, μύτη και στόμα του ανθρώπου που θέλω να οδηγήσω σε ασφυκτικό θάνατο. Αυτό μπορεί να είναι είτε το χέρι, είτε μαξιλάρι, είτε πανάκια. Το κοινό στοιχείο μεταξύ του πρώτου και δεύτερου θανάτου είναι τα πανάκια. Και στη Τζωρτζίνα έχω ακούσει να μιλάνε για πανάκια» είπε αρχικά ο κ. Λέων, μιλώντας στο OPEN.

«Για το δεύτερο παιδί έχουμε ένα πανάκι ποτισμένο με αίμα. Η μοναδική πηγή αιμορραγίας είναι εντός του στόματος του παιδιού. Για να ποτιστεί με αίμα θα πρέπει να βρέθηκε στο στοματική κοιλότητα του παιδιού» προσέθεσε.

Ερωτηθείς, σε εκείνο το σημείο, αν υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις και για τη Μαλένα, καθώς και για το αν πιστεύει ότι θα εξιχνιαστούν και οι τρεις θάνατοι ο Γρηγόρης Λέων είπε:

«Κατά τη γνώμη μου είναι μονόδρομος, όχι εξ αποκλεισμού πλέον, από τα ευρήματα τα ίδια βεβαιωνόμαστε ότι ο δεύτερος θάνατος έχει τα κλασικά ευρήματα αυφυκτικού θανάτου. 

Π.χ. αν πάρουμε τους πνεύμονες είναι ό,τι ακριβώς ορίζουμε ως ασφυκτικό θάνατο βρίσκονται σε αυτό το παιδί. Ό,τι ορίζουμε ασφυκτικό θάνατο στον εγκέφαλο το βρίσκουμε στην Ιριδούλα. Άρα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι ασφυκτικός θάνατος και εγκληματική ενέργεια»

Το «σαφάρι»για την κεταμίνη

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές εστιάζουν τις προσπάθειές τους στην αποκάλυψη της διαδρομής της κεταμίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ελέγχουν εξονυχιστικά φαρμακαποθήκες και άλλα σημεία πώλησης. Σύμφωνα με την «Πελοπόννησο», έμφαση δίνεται στο σενάριο της «συνεργασίας» που θα μπορούσε να έχει η Ρούλα Πισπιρίγκου με συγγενικό της πρόσωπο, που φέρεται ότι αντιμετωπίζει εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες.

Στην Αστυνομία έχουν περιέλθει πληροφορίες για το άτομο αυτό, που ήταν τακτικός συνομιλητής της κατηγορουμένης πριν προφυλακισθεί. Από το άνοιγμα των 8 κινητών της Ρούλας, αλλά και από τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο, ενδέχεται να αποκαλυφθεί κάποιος «συνδυασμός» που θα φέρει στο φως τον τρόπο με τον οποίο φαίνεται πως έφθασε στα χέρια της η κεταμίνη.

epirusblog.gr
5 of 5
Πληροφορία - «βόμβα»: Συγγενής του Μάνου Δασκαλάκη η σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου -«Το γνώριζε» λέει φίλος του
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 2912363920582934947
item