Πάτρα: «Στο Ωνάσειο χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα», λέει ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στο Ωνάσειο νοσοκομείο όπου είχε νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα -ενός εκ των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα– φέρεται να της χορηγήθηκε κεταμίνη ως μέρος βαριάς θεραπείας που ακολουθούσε, δήλωσε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο Όθων Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ανέφερε πως επικοινώνησε με νοσηλεύτρια του νοσοκομείου, η οποία σημείωσε ότι το γεγονός είναι καταγεγραμμένο και πως πρόκειται να κάνει σχετική κατάθεση στις αρχές.

«Η νοσοκόμα είπε ότι μέσα στη ΜΕΘ του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου έχει χορηγηθεί στο παρελθόν κεταμίνη για την ανάγκη της θεραπείας και της φροντίδας της Τζωρτζίνας και θέτει προκαταβολικά σε αμφιβολία την τοξικολογική εξέταση. Σύντομα θα υπάρξει κατάθεση», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Star σε περίπτωση που ισχύει αυτό το ενδεχόμενο, τότε αφορά τον Απρίλιο ή τον Μάιο του 2021, όπου το παιδί είχε νοσηλευτεί στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος της 33χρονης έκανε έκκληση να μιλήσουν γιατροί και νοσηλευτές, που ενδέχεται να γνωρίζουν κάτι. 

Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου στη συνέντευξη που έδωσε μέσα από την φυλακή, ευχήθηκε αυτό το Πάσχα «να φωτίσει αυτόν που έστω γνωρίζει το ο,τιδήποτε να πάει να το πει».

epirusblog.gr
5 of 5
Πάτρα: «Στο Ωνάσειο χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα», λέει ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7354870228764779396
item