Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκινά την Πέμπτη στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, με ομιλία Τσίπρα

Ξεκινάει την Πέμπτη 14 Απριλίου το 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που θα διαρκέσει έως και τις 17 του μήνα, στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (Τάε Κβο Ντο).

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος, «το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία γίνεται σε μια κρίσιμη συγκυρία μεγάλων ανακατατάξεων και έντονων κοινωνικών διεργασιών και αποτελεί ένα συνέδριο τομής μέσα στη συνέχεια, με στόχο τη Νέα Αρχή και την πολιτική αλλαγή στη χώρα».

Οι εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξουν την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 6.30 μμ, με την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος του κόμματος και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ψηφίζοντας προ ημερών για τους συνέδρους του ΣΥΡΙΖΑ, είχε δηλώσει: «Φιλοδοξούμε να είναι ένα συνέδριο τομής, ένα συνέδριο το οποίο θα θέσει τις βάσεις ώστε να κάνουμε μια νέα αρχή με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή».

Στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αναμένεται με ενδιαφέρον η στάση της εσωκομματικής αντιπολίτευσης «Ομπρέλα» η οποία διαφωνεί με τις προτάσεις για εκλογή προέδρου και μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος μέσω ψηφοφορία από τη βάση -τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - κατηγορώντας τον Αλ. Τσίπρα ότι θέλει να μετατρέψει το κόμμα σε αρχηγικό.


epirusblog.gr
5 of 5
Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκινά την Πέμπτη στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, με ομιλία Τσίπρα
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 6596694088577905614
item