Δούκισσα Νομικού: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον άντρα της ζωής της!

Μητέρα και σύζυγος, η Δούκισσα Νομικού έχει ως απόλυτη προτεραιότητα την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala η γνωστή παρουσιάστρια προχώρησε σε μια άκρως τρυφερή εξομολόγηση για τον άντρα της ζωής της!

Άλλαξε ο γάμος τη ζωή σου;

Πλήρως! Ο γάμος και κατ’ επέκταση τα παιδιά άλλαξαν τη ζωή μου στα πάντα, στις προτεραιότητές μου, στις ανάγκες μου, στις αγωνίες μου. 

Συνειδητοποίησα πως έδινα πολύ περισσότερο χρόνο και αξία σε καταστάσεις που τώρα δεν με αγγίζουν καν. Τα παιδιά έχουν μια μαγική ικανότητα να σε κάνουν να εστιάζεις στην ουσία.

Με τον Δημήτρη ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά;

Ναι, μόνο που αυτή η «πρώτη ματιά» είναι και παντοτινή. Λένε ότι συνήθως οι κεραυνοβόλοι έρωτες σβήνουν μετά από λίγο καιρό. 

Στη δική μας περίπτωση ο έρωτας κάθε μέρα δυναμώνει. Ο ένας σέβεται και θαυμάζει τον άλλον, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, κοινές αξίες, κοινή στάση ζωής. Είμαι, είμαστε ευτυχισμένοι και αυτό δεν είναι εύκολο να ειπωθεί, αλλά είναι η αλήθεια μας.

Πότε είπες «αυτός είναι ο άνθρωπός μου»;

Δεν θυμάμαι να το είπα κάποια στιγμή, είναι σαν να το ήξερα πάντα. Θυμάμαι όμως πολύ καλά πώς ένιωσα την πρώτη μέρα που τον γνώρισα. Ένιωσα πως θέλω σίγουρα να τον ξαναδώ. Με έκανε να νιώσω χαρούμενη, ευτυχισμένη.

Τι θα έλεγες για τα παιδιά σου;

Πως είναι τα καλύτερα παιδιά του κόσμου, τι άλλο;

Δώσε μας μια εικόνα οικογενειακής ευτυχίας.

Το βράδυ, πριν βάλουμε τα παιδιά για ύπνο, ξαπλώνουμε όλοι μαζί ο ένας πάνω στον άλλον στο κρεβάτι του Σάββα και κάνουμε τεράστιες αγκαλιές.

Με τον σύζυγό σου ανταλλάσσετε απόψεις για τα επαγγελματικά;

Με τον Δημήτρη συζητάμε τα πάντα και ο ένας στηρίζει τον άλλον. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε πάντα, ειδικά στα επαγγελματικά.

epirusblog.gr
5 of 5
Δούκισσα Νομικού: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον άντρα της ζωής της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6806442241361598124
item