Πρέβεζα: Με εορταστικό ωράριο η αγορά της Πρέβεζας Στηρίζοντας τους επαγγελματίες της πόλης μας συμμετέχουμε στην ανάπτυξη του τόπου μας

Το εορταστικό ωράριο για τα εμπορικά καταστήματα ξεκινά αύριο Σάββατο του Λαζάρου και οι έμποροι περιμένουν να πάρουν μια "ανάσα" ελπίζοντας σε αυξημένη κίνηση.

Ειδικότερα σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο που ανακοίνωσε ο Σύλλογος Επαγγελματιών του ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας τα καταστήματα αύριο Σάββατο θα είναι ανοιχτά από τις 9π.μ έως τις 4μ.μ, ενώ ανοιχτά θα είναι και την Κυριακή των Βαΐων τις ώρες 11π.μ με 4μ.μ .

Από την Μ. Δευτέρα μέχρι και την Μ.Πέμπτη τα καταστήματα θα είναι ανοικτά πρωί και απόγευμα τις ώρες 9π.μ-2μ.μ και 6μ.μ-9μ.μ .

Τη Μεγάλη Παρασκευή το ωράριο θα είναι συνεχές από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο επίσης συνεχές από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα 25 Απριλίου τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, ενώ από την Τρίτη 26 Απριλίου τα καταστήματα θα συνεχίσουν με το θερινό ωράριο.

Να θυμίσουμε ότι τα καταστήματα της Πρέβεζας διαθέτουν απεριόριστη γκάμα προϊόντων σε πολύ καλές τιμές και άριστη ποιότητα και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η τοπική αγορά, η παραγωγή, οι βιοτεχνίες, η παροχή υπηρεσιών, τα εμπορικά καταστήματα και οι επαγγελματίες παίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή και την οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.

Συντηρούν πολλές θέσεις απασχόλησης, δημιουργούν εισοδήματα και εξυπηρετούν τις καθημερινές μας ανάγκες και πρέπει να στηρίζονται από όλους μας όχι μόνο τώρα το Πάσχα αλλά όλες τις μέρες του χρόνου. Και δεν ξεχνάμε κάνοντας τις αγορές μας από τα καταστήματα της πόλης συμμετέχουμε στην ανάπτυξη του τόπου μας.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Με εορταστικό ωράριο η αγορά της Πρέβεζας Στηρίζοντας τους επαγγελματίες της πόλης μας συμμετέχουμε στην ανάπτυξη του τόπου μας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 7433395267684871408
item