Άρτα: Πασχαλινές λαμπάδες και δώρα στα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Το Πάσχα πλησιάζει και οι νονοί προετοιμάζονται για τα πασχαλινά δώρα. Μεταξύ άλλων είναι μια καλή ευκαιρία να συνδυάσουμε το πιο βασικό δώρο την πασχαλινή λαμπάδα με την προσφορά.

Με χαρά, μεράκι και δημιουργικότητα λοιπόν, οι μαθητές του Δήμου Αρταίων, δημιούργησαν πασχαλινές λαμπάδες αλλά και δώρα, για να τα χαρίσουν στα παιδιά των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αρταίων και έγιναν για αυτό το Πάσχα οι νονοί τους.

Ο Δήμος Αρταίων παρείχε στα σχολεία όλα τα υλικά κατασκευής και το μόνο που επιστράτευσαν οι μαθητές ήταν η φαντασία και η δημιουργικότητα τους.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τους μαθητές του 1ου του 4ου του 5ου του 7ου του 8ου Δημοτικού, τους μαθητές του Δημοτικού Αγίων Αναργύρων, του 4ου Νηπιαγωγείου, του 4ου Γυμνασίου, τους μαθητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ καθώς και τους μαθητές του 1ου Ε.Κ Άρτας, το τμήμα Β υγείας 3 του Εσπερινού ΕπΑΛ Άρτας και στο Β υγείας 1 του Ημερησίου ΕΠΑΛ Άρτας, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους, που για μια ακόμα μετέδωσαν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς, να είναι πάντα γεροί και γεμάτοι υγεία και έμπνευση» ανέφερε σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Δημήτρης Ευαγγέλου.

Τέλος, ο Δήμος Αρταίων, ευχαριστεί όλους όσους συνεισφέρουν και στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο, με τρόφιμα, βρεφικά είδη κ.α.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Πασχαλινές λαμπάδες και δώρα στα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 2136492128501221770
item