Δημήτρης Αλεξάνδρου: Φανερά συγκινημένος μιλάει για τον θάνατο της μητέρας της Ιωάννας Τούνη

Το πρωί της Τρίτης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στη σύντροφό του Ιωάννα Τούνη, αποκαλύπτοντας πως τις τελευταίες ημέρες στέκεται στο πλευρό της και της συμπαραστέκεται στις δύσκολες στιγμές που περνά μετά την απώλεια της μητέρας της.

«Δεν είναι εύκολο και δεν είναι και διαχειρίσιμο όλο αυτό που συνέβη. Η μητέρα της ήταν το στήριγμά της, ήταν ουσιαστικά ο μόνος άνθρωπος που έχει και ήταν πολύ κοντά. Αυτή τη φωτογραφία που είδες την ανέβασα εγώ γιατί ο κόσμος έστειλε πάρα πολλά μηνύματα και γενικότερα ενδιαφέρθηκε πάρα πολύ για την κατάστασή της.

Υπήρχαν βέβαια και αυτοί που γράψανε άσχημα σχόλια από κάτω γιατί πήγαμε στην εκκλησία και επειδή και η Ιωάννα είναι πολύ της εκκλησίας, ο κόσμος έγραψε “γιατί να βγεις και γιατί να πας εκεί”», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φανερά συγκινημένος.

«Είναι από τις στιγμές που η οικογένειά σου δε θα φύγει ποτέ. Όταν ειδικά είσαι με τη μητέρα σου τόσο κοντά και την αναζητάς σε δύσκολες στιγμές… Ο πρώτος άνθρωπος που αναζητάς είναι η μαμά σου», συμπλήρωσε αναφέροντας πως τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται μαζί του στην Αθήνα.

epirusblog.gr
5 of 5
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Φανερά συγκινημένος μιλάει για τον θάνατο της μητέρας της Ιωάννας Τούνη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2110271330313955109
item