Γιατί ενώ δεν θέλει να είναι μαζί σας δεν σας αφήνει να φύγετε;

Είναι πλέον πολύ συνηθισμένο, ένας άντρας να μην θέλει να είναι μαζί σας, να μην σας αφήνει κιόλας να προχωρήσετε τη ζωή σας.

Ενώ δηλαδή σας έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει σχέση, κρατά επαφή μαζί σας, σας στέλνει μηνύματα, σας τηλεφωνεί και σας ζητά να βγαίνετε ραντεβού.

Γιατί συμπεριφέρεται έτσι και, απλά, δεν ξεκόβει;

1. Νιώθει μοναξιά: Είναι «σχεσάκιας» ή δεν έχει πολλούς φίλους, οπότε από το να είναι μόνος του προτιμάει τη συντροφιά σας, παρόλο που δεν ενδιαφέρεται για σοβαρή σχέση.

2. Είναι ανασφαλής: Βγαίνει μαζί σας γιατί φοβάται ότι δεν θα βρει μια σχέση που θα του ταιριάζει. Ή, απλά, δεν είναι σίγουρος για τις επιλογές του, οπότε για παν ενδεχόμενο αποφεύγει τις δεσμεύσεις.

3. Απολαμβάνει το σεξ μαζί σας: Αν κάθε ραντεβού σας καταλήγει με μαθηματική ακρίβεια στο κρεβάτι, και το σεξ είναι πραγματικά καλό αλλά όχι και η επικοινωνία σας, μπορεί να τον ελκύετε ερωτικά αλλά να μην ενδιαφέρεται για κάτι περισσότερο από αυτό. Ή μπορεί να μην είναι συναισθηματικά έτοιμος, για οποιονδήποτε λόγο, να δεσμευτεί.

4. Παραμένει μαζί σας από συνήθεια: Αν συνεχίζει τη σχέση σας αλλά δείχνει απόμακρος, μπορεί να τον κρατάει κοντά σας η δύναμη της συνήθειας.

5. Σας έχει για «καβάτζα»:

Μπορεί να φλερτάρει παράλληλα και με κάποια άλλη γυναίκα, αλλά να κρατάει κι εσάς σαν μια εναλλακτική, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η σχέση που τον ενδιαφέρει περισσότερο.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιατί ενώ δεν θέλει να είναι μαζί σας δεν σας αφήνει να φύγετε;
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3830929545565995655
item