Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Τα σχέδια για τη βάφτιση του γιου τους και του θρησκευτικού τους γάμου

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη, απέκτησαν πριν λίγους μήνες το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο μικρός Ιάσονας αποτελεί πλέον προτεραιότητα του ζευγαριού στην καθημερινότητά τους.

Ο Κώστας Σόμμερ, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real Life», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην οικογένειά του, τον γιο του, Ιάσονα και τη σύντροφό του Βαλεντίνη.

Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε:

«Ο γιος μου, όπου και να πάμε, τρελαίνει τον κόσμο. Είναι πολύ κοινωνικό μωρό και είναι πάντα χαμογελαστός και σε κερδίσει. 

Είναι επτά μηνών και η πρώτη του έξοδος έγινε δέκα ημερών. Με το που έρθει το παιδί αλλάζουν όλα. Γίνεται οικογένεια, πριν από αυτό ήμασταν ζευγάρι. Το παιδί είναι πρώτο και το πιο βαρύ στοιχείο στην εξίσωσή σου. Έχω ένα παιδί και θα έδινα όλη μου τη ζωή γι΄αυτό».

«Όλα πλέον οργανώνονται γύρω από το παιδί μας. 

Οι βόλτες, οι έξοδοι, οι διακοπές… Ίσως όταν κάνεις παιδί μεγαλύτερος είσαι πιο συνυδειτοποιημένος και λίγο πιο χορτασμένος από τ’ άλλα πράγματα. Ασχολούμαστε πολύ με τον Ιάσονα, του δίνουμε ερεθίσματα».

«Πάει κολυμβητήριο από τριών μηνών, του μιλάω γερμανικά και δεν τον αφήνουμε να δει τηλεόραση.

Επειδή η γυναίκα μου και εγώ, είμαστε πολύ της δραστηριότητα», είπε ο Κώστας Σόμμερ αναφερόμενος στη νέα ζωή με το γιο του.

«Ξεκινήσαμε να οργανώνουμε την βάφτιση του Ιάσονα και υπάρχει σκέψη να κάνουμε θρησκευτικό γάμο – ίσως μαζί με την βάφτιση», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Κώστας Σόμμερ.

Υπενθυμίζουμε πως το ζευγάρι έχει ήδη τελέσει πολιτικό γάμο, τον Αύγουστο του 2021, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Ο Κώστας Σόμμερ εξέφρασε μάλιστα την επιθυμία του να αποκτήσουν και ένα δεύτερο παιδί, λέγοντας:

«Σαν τρελός θα ήθελα ένα κοριτσάκι. Θέλω ένα δεύτερο παιδάκι, αλλά θα προτιμούσα να έχω ένα κοριτσάκι. Πάνω απ΄όλα θέλω τα παιδιά να είναι υγιή και χαμογελαστά. Αρχικά ήθελα μόνο κόρη, αλλά τώρα που ζω τον γιο μου, είναι εκπληκτικά και τα αγοράκια. 

Είναι πολύ σημαντικό ο άνθρωπος που φέρνουμε στη ζωή, μεγαλώνοντας να μπορεί να προσφέρει έναν καλό λόγο ή να κάνει μια καλή πράξη για το κοινωνικό σύνολο. Να γίνει ένας άνθρωπος που θα δώσει, δεν θα πάρει».

 

epirusblog.gr
5 of 5
Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Τα σχέδια για τη βάφτιση του γιου τους και του θρησκευτικού τους γάμου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3629296462359211278
item