Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Το σεξουαλικό παίζει βασικό ρόλο – Είμαι στο άνθος της ηλικίας μου»

Η μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε -εκτός των άλλων- για το σεξουαλικό και τον ρόλο που παίζει στη ζωή της. 

Στην ερώτηση που  για το ρόλο που παίζει σεξουαλικό κομμάτι στη ζωή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά: «Βασικό. Είμαι στο άνθος της ηλικίας μου, δε γίνεται να μην παίξει».

To μοντέλο και παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη το Nitro και αποκάλυψε επίσης πώς είναι ελεύθερη, ενώ αναφέρθηκε και στην εκπομπή Pop Up που έκανε μέτρια νούμερα και εάν την χάλασε αυτό:

«Καθόλου δε με χάλασε. Δε με ενδιέφερε ποτέ που έγραφαν τι έκανα ή πού είμαι και τι κάνω. Δε με ενδιαφέρει τι γράφουν.

Εγώ μετά από τόσα χρόνια δεν το είχα καταφέρει αυτό που λες. Παθαίνω ένα ταράκουλο.

Να μην περνάς. Εγώ είμαι στα καλύτερα μου χρόνια, έχω μια ζωή και την περνάω όπως και τόσοι άλλοι με κορωνοϊό, με πόλεμο, με λάθος νούμερα…Και χωρίς γκόμενο θα σου πω εγώ. Ε όχι! Είναι ζωή αυτή, να κάθομαι και να σκάω για το τι λένε; Θέλω να ζήσω καλά και να κάνω την οικογένεια μου. Δε με νοιάζει κάτι άλλο.

Βλέπεις και στα social media που θα πάει κάποιος επώνυμος ή γνωστός (δε μιλάω μόνο για σένα) σε ένα καλό εστιατόριο να φάει ή θα πάει μια καλλίπυγος δεσποινίς όπως εσύ, στη Χαβάη, και θα της γράφουν από κάτω «εμείς εδώ πεθαίνουμε, εμείς εδώ έχουμε κορωνοϊό, έχει πόλεμο κι εσύ γλεντάς σε διακοπές και μπουζούκια ή στα χιόνια..;». 

Κι αυτός που το γράφει μπορεί εκείνη τη στιγμή να είναι στα μπουζούκια. Αυτό πώς το βρίσκεις;

Ναι, τι θα κάνουμε; Θα σταματήσουμε τη ζωή μας; Είναι μια συνθήκη που πάντα τη ζούσαμε και λόγω του διαδικτύου τη ζούμε πια όλοι μαζί, λες και γνωριζόμαστε. Θα κρίνει κάποιος κάποιον γιατί ξύπνησε το πρωί και αποφάσισε να κάνει κακό. Αυτό είναι πρόβλημα αυτουνού, πρέπει να πάει σε ψυχολόγο να τον κοιτάξει».

epirusblog.gr
5 of 5
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Το σεξουαλικό παίζει βασικό ρόλο – Είμαι στο άνθος της ηλικίας μου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7664198898233803758
item