Κορίτσια Προσοχή! Αυτά τα όνειρα μαρτυρούν ότι πάτε για χωρισμό!

Κορίτσια χρειάζεται μεγάλη προσοχή απ' όλες! Αυτά είναι τα όνειρα που μπορεί να δείτε και να σας πουν ότι πάτε σιγά σιγά για χωρισμό με τον σύντροφό σας!

Το να κοιμάσαι είναι απλά τέλειο! Χαλαρώνουμε, δεν σκεφτόμαστε πολλά και απλά απολαμβάνουμε τα πιο τρελά μας όνειρα! Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς! 

Τα όνειρα που βλέπουμε, μπορεί να γίνουν αρκετά περίεργα. Και αυτό που μπορεί να φαίνεται σαν αφηρημένα σενάρια, μπορεί στην πραγματικότητα να ρίξει φως στο τι συμβαίνει στις ζωές μας, και φυσικά στις σχέσεις μας.

Είναι λογικό να ψάχνουμε να βρούμε το βαθύτερο νόημα στις σχέσεις μας και να αναρωτιόμαστε αν υπάρχει κάτι που δεν βλέπουμε. Τα όνειρά μας μπορούν να μας βοηθήσουν με αυτό.

Αυτά είναι λοιπόν τα τέσσερα πράγματα που αν δείτε στον ύπνο σας, θα πρέπει να προβληματιστείτε:

Σκύλος

Η φυσική κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο σκύλος στο όνειρο, αντανακλά το τι πραγματικά συμβαίνει στην σχέση σου.

Ένα άρρωστο, τραυματισμένο ή ετοιμοθάνατο σκυλί, σου λέει πως μάλλον η σχέση σου δεν είναι και τόσο καλά και χρειάζεται προσοχή. Αυτό που πρέπει να αναρωτηθείς, είναι αν αξίζει να σώσεις τη σχέση σου.

Ένα θυμωμένο σκυλί μπορεί να είναι προειδοποίηση για τη σχέση σου και αυτό δεν είναι καλό για εσένα. Νιώθεις διαρκώς ότι σου κάνουν επίθεση στην κανονική σου ζωή;

Τέλος, ένα φιλικό και χαρούμενο σκυλί μπορεί να είναι η αντανάκλαση μιας υγειούς σχέσης την οποία απολαμβάνεις και αισθάνεσαι ασφαλής μέσα σε αυτή.

Καράβια

Ένα πλοίο που βουλιάζει μπορεί να σημαίνει ότι η σχέση σου έχει πρόβλημα. Πιθανώς γιατί έχεις δραματοποιήσει καταστάσεις ή έχεις φέρει μεγάλη αρνητικότητα στη σχέση.

Εάν ονειρεύεσαι ένα πλοίο που έχει χαθεί και περιπλανιέται, μπορεί να δείχνει ότι η σχέση σου κάνει βήματα προς τα πίσω και δεν δείχνει πρόοδο.

Ένα μαχητικό πλοίο μπορεί επίσης να είναι σημάδι για τη σχέση σου, που σου δείχνει ότι υπάρχουν πολλοί καυγάδες ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου.

Και πάλι ρόλο παίζει, όπως και με τον σκύλο, η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το πλοίο.

Γάτες

Οι γάτες συχνά συμβολίζουν την ενέργεια που δείχνεις εσύ και ο αγαπημένος σου στο κρεβάτι και ειδικότερα εσύ.

Εάν οι γάτες στο όνειρό σου είναι άρρωστες, τραυματισμένες, νεκρές, ή ετοιμοθάνατες, τότε είναι ένα καλό σημάδι ότι η σχέση σου στον ερωτικό τομέα, αρχίζει και πεθαίνει! Μία θυμωμένη γάτα μπορεί να σου δώσει προειδοποίηση για τη σχέση σου και το κρεβάτι σου!

Το πιο δυνατό σημάδι απ' όλα!

Ογήδηση

Εάν εσύ και ο σύντροφός σου, είστε μαζί σε ένα αυτοκίνητο στο όνειρο σου, δώσε προσοχή στο ποιος κάθεται πίσω από το τιμόνι. Αυτό που θα σου μαρτυρήσει είναι το ποιος είναι αυτός που κινεί τα νήματα στη σχέση ή τουλάχιστον ποιος κάνει κουμάντο σε συγκεκριμένα θέματα.

Ένα αμάξι που βρίσκεται εκτός ελέγχου, υποδηλώνει πως η σχέση ή ένα ζήτημα που απασχολεί εσένα και τον καλό σου, χρειάζεται να περιοριστεί.

Εάν τα φρένα δεν δουλεύουν, τότε σημαίνει πως κάτι πρέπει να σταματήσει στη σχέση σου. Ένα αμάξι που δεν ξεκινάει ή δεν σταματάει, δείχνει πως η σχέση σου δεν κάνει βήματα προς τα μπροστά, ενώ τέλος, ένα αμάξι που έχει κλαπεί, σημαίνει πως η σχέση σου χρειάζεται να βρει ξανά το δρόμο της!

epirusblog.gr
5 of 5
Κορίτσια Προσοχή! Αυτά τα όνειρα μαρτυρούν ότι πάτε για χωρισμό!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3446733820089911423
item