Πρέβεζα: Απογευματινά συνεργεία καθαριότητας από τον Δήμο Πρέβεζας


Απογευματινά συνεργεία καθαριότητας ξεκίνησε ο Δήμος Πρέβεζας σε γειτονιές της πόλης, προκειμένου να αλλάξει η εικόνα προς το καλύτερο, μιας και οι ”φωνές” του κόσμου το τελευταίο διάστημα ήταν πολλές.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος μιλώντας στην επιτροπή διαβούλευσης μίλησε για το τεράστιο πρόβλημα και την έλλειψη προσωπικού που έχει ο δήμος και από τον covid, αλλά και τους υπαλλήλους που έχουν συνταξιοδοτηθεί τα τελευταία χρόνια.

Για το θέμα της καθαριότητας ωστόσο όποιος θα περάσει από την περιοχή του Αγ. Νικολάου έως τον Αγ. Κωνταντίνο θα διαπιστώσει ότι έχουν ολοκληρωθεί οι καθαρισμοί, ενώ καθημερινά το δρομολόγιο θα είναι διαφορετικό μέχρι ότου η πόλη να ”λάμψη΄΄ από καθαριότητα.

Μαζί με το συνεργείο και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γρηγόρης Κουμπής, ο οποίος είπε: ”Το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού προσπαθούμε να το διαχειριστούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Έχουμε θέμα, παρόλα αυτά προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. 

Σήμερα καθαρίζουμε αυτό τον δρόμο, αύριο το πρωΐ μπαίνουμε στο Κοιμητήριο για καθαρισμό. Κάθε μέρα θα είμαστε και σε διαφορετική περιοχή. Πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε ολοκληρώσει το μεγαλύτερο κομμάτι της πόλης και ενόψει ΠΑΣΧΑ, οι συνδημότες μας να δούνε άλλη εικόνα της πόλης”.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος για το θέμα της καθαριότητας είπε: ”Η καθαριότητα είναι το Α και το Ω σε μια πόλη και εμείς με το προσωπικό που έχουμε προσπαθούμε να διαχειριστούμε μία δύσκολη κατάσταση. Ακούμε τους πολίτες μας και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο”.

Ήδη σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στα Κοιμητήρια των Τοπικών Κοινοτήτων και την Παρασκευή το πρωΐ τα συνεργεία του Δήμου θα μπούνε στο Κοιμητήριο Πρέβεζας για να το καθαρίσουν, ενώ πάντα σύμφωνα με τον κ. Κουμπή έχει τοποθετηθεί και υπάλληλος του Δήμου ο οποίος καθημερινά κάνει εργασίες.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Απογευματινά συνεργεία καθαριότητας από τον Δήμο Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4213734891774308759
item