Άρτα: Διανομή εκατοντάδων δεμάτων σε ευάλωτες οικογένειες της Άρτας από τον ΕΕΣ

Εν όψει της μεγάλης εορτής του Πάσχα ο Ερυθρός Σταυρός καλεί και παρακαλεί όλους τους συμπολίτες μας να συμπαρασταθούν στους συνανθρώπους που οι ατυχίες της ζωής και οι δύσκολες συνθήκες, που από τις πρόσφατες εξελίξεις βιώνει όλη η κοινωνία μας, με πολλή δυσκολία αντιμετωπίζουν και τις πιο βασικές ανάγκες επιβίωσής τους.

Το Τμήμα Άρτας επιθυμεί και προγραμματίζει να διανείμει 230 δέματα με τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, λάδι κ.τ.λ.) σε αντίστοιχες οικογένειες όλου του νομού Άρτας.

Η πλήρης κάλυψη αυτού του στόχου, όπως είναι φυσικό, χρειάζεται τη βοήθεια όλων όσων μπορούν να βοηθήσουν.

Το Τμήμα στηριζόμενο στα πολλά αποδεδειγμένα αποθέματα κοινωνικής αλληλεγγύης που διαθέτει η κοινωνία μας, πιστεύει ότι μπορούμε και αυτή τη φορά να καλύψουμε αυτόν τον στόχο αν προσφέρουμε ο καθένας ότι και όσο μπορεί, σε τρόφιμα ή χρήματα με τα οποία μπορεί να αγορασθεί ότι είναι απαραίτητο.

Η προσφορά θα πρέπει να δοθεί το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 13 Απριλίου, ώστε τα δέματα να φθάσουν το αργότερο τις πρώτες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας στους συμπολίτες μας που πρέπει να πάνε.

Σημειώνεται, ότι το Περιφερειακό Τμήμα Άρτας του Ε.Ε.Σ. βρίσκεται στην οδό Ν. Πλαστήρα 29, απέναντι από την πίσω είσοδο του 3ου Γυμνασίου – Λυκείου. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26810-21637 όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Διανομή εκατοντάδων δεμάτων σε ευάλωτες οικογένειες της Άρτας από τον ΕΕΣ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 1210227726544441881
item