Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μιλάει για την κόρη του και λιώνει

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Γιάννης ΤσιμιτσέληςΟ ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του, τη μονάκριβη κόρη του Εύα ενώ αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε κερδίσει σε τυχερό παιχνίδι.

Όπως είπε είχε κερδίσει το ποσό του 1 εκατομμυρίου δραχμών μαζί με έναν φίλο του όπου με το μερίδιό του κατάφερε να έρθει στην Αθήνα. «Το 1999 κέρδισα το “Ξυστό” ήταν 11 Αυγούστου, το θυμάμαι γιατί 12 ήταν η ολική έκλειψη Ηλίου».

Σε άλλο σημείο ο ηθοποιός μίλησε για την αδυναμία που έχει στην κόρη του, για τη συνεργασία με την αγαπημένη του Κατερίνα Γερονικολού, στη σειρά «Κι όμως είμαι ακόμη εδώ», αλλά και για την αγάπη που έχει για το ψάρεμα.

«Όταν σκέφτηκα το κόνσεπτ Fishy είχα στο μυαλό μου και εσένα. Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, έβαλα το ψάρεμα, έβαλα τα νησιά, έβαλα και το μαγειρικό», είπε ο ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μιλώντας για την κόρη του Εύα είπε: «Η Εύα μοιάζει και στους δυο μας, αλλά νομίζω λίγο περισσότερο στη μαμά της. Είναι 8 χρονών έχει τη δική της ταυτότητα και έχει αρχίσει να ανεξαρτητοποιείται».

Στη δε, απορία του Γρηγόρη Αρναούτογλου από που προέρχεται το επίθετό του αποκάλυψε: «Από ψιλοψάξιμο οικογενειακό είναι ιταλοφερμένο».

Μιλώντας για την καριέρα του που μετράει ήδη 20 χρόνια ο ηθοποιός αποκάλυψε με ειλικρίνεια: «Δεν έχω όνειρο να παίξω ένα μεγάλο ρόλο, γιατί αν βάλω ένα τέτοιο στόχο και δεν το πετύχω θα απογοητευτώ».

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μιλάει για την κόρη του και λιώνει
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2968588479883529144
item