Βαλέρια Κουρούπη: «Είπα ότι μένω με τον πρώην άντρα μου για να πάρει θάρρος ο κόσμος»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 4/4 η Βαλέρια Κουρούπη.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για τον χωρισμό της από τον Νίκο Ξύδη αλλά και για την επιλογή τους να συνεχίσουν να συζούν και μετά την χωρισμό.

«Όταν δήλωσα ότι συζώ με τον πρώην άντρα μου, συζητήθηκε πάρα πολύ. Εγώ το είπα για να πάρει θάρρος ο κόσμος και να βλέπουν ότι συμβαίνει γιατί με είχαν πλησιάζει και άλλοι άνθρωποι και μου έλεγαν ευτυχώς που τους είπες. 

Μας διευκόλυνε όλο αυτό γιατί το σπίτι ήταν πιο χωριστό, δεν ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο. Έχω χωρίσει εδώ και τρία χρόνια και τα πρώτα δύο, επειδή ήταν δύσκολα γιατί ήταν και ο κορονοϊός», είπε αρχικά η Βαλέρια Κουρούπη. 

Και συνέχισε: «Δεν είμαστε σύντροφοι, δεν μπορούμε να είμαστε μαζί και να μοιραζόμαστε μαζί την κάθε μέρα. Το είχαμε καταλάβει γιατί αυτό δεν γίνεται μέσα σε μία μέρα. 

Όταν δεν έχει συμβεί κάποιο άσχημο γεγονός ή να σε πληγώσει ή να σου φερθεί φρικτά ή να σου πει ψέματα και απλά σβήνουν τα πράγματα και περιμένεις να δεις αν θα ανάψουν ξανά. Είναι πολύ δύσκολο», πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Όλο αυτό έπεσε πάνω στην καραντίνα και στην αρχή τρομάξαμε που θα κλειστούμε όλοι μαζί σε ένα σπίτι, αλλά το περάσαμε πολύ ήρεμα και γαλήνια. 

Νομίζω ήρθε πολύ μαλακά και στο παιδί μας. Δεν ξέρω πότε το διαχειρίζεται ένα παιδί τον χωρισμό των γονιών του», κατέληξε η Βαλέρια Κουρούπη καλεσμένη στο Στούντιο 4.epirusblog.gr
5 of 5
Βαλέρια Κουρούπη: «Είπα ότι μένω με τον πρώην άντρα μου για να πάρει θάρρος ο κόσμος»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8173794161612330871
item