Το βασικό συστατικό για την τέλεια σχέση, ίσως δεν είναι αυτό που νομίζεις

Αν ο νους σου πάει στο σεξ, τότε μάλλον έχασες το στοίχημα. Σκέψου ξανά…

Έχεις πάντα τη διάθεση να πειράζεις το άλλο σου μισό; Τότε σου έχουμε καλά νέα. Μια νέα μελέτη δείχνει ότι τα ζευγάρια που διασκεδάζουν μεταξύ τους, έχοντας για τα καλά το χιούμορ στη ζωή τους, είναι πιο πιθανό να παραμείνουν μαζί.

Η μελέτη έδειξε ότι τα εσωτερικά αστεία είναι ιδιαίτερα σημαντικά επειδή επιβεβαιώνουν τη σχέση τους μέσω του γέλιου, όπως αναφέρει η Daily Mail. 

Εντούτοις, τα ζευγάρια που μοιράζονται «φαρμακερά» αστεία με ειρωνεία και αναφέρονται σε πράγματα που έγιναν στο παρελθόν, είναι απίθανο να διαρκέσουν, πράγμα που δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα στη σχέση.

«Το παιχνίδι μεταξύ των ρομαντικών συντρόφων είναι μια κρίσιμη συνιστώσα στη σύνδεση και στην καθιέρωση της σχεσιακής ασφάλειας», δήλωσε ο Jeffrey Hall, Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Κάνσας στις ΗΠΑ.

«Το κοινό γέλιο είναι ένας σημαντικός δείκτης της ρομαντικής έλξης μεταξύ συντρόφων», πρόσθεσε ο Hall.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι που είναι αστείοι ή μπορούν να κάνουν εύκολα ένα αστείο, θα είναι και πιο τυχεροί στην αγάπη.

Πρέπει η αίσθηση του χιούμορ να είναι κοινή αλλιώς μπορεί να υπάρξει θέμα.

«Αν έχετε κοινή αίσθηση του χιούμορ, σας επιβεβαιώνει και επιβεβαιώνεται η σχέση σας μέσω του γέλιου», δήλωσε ο Hall σύμφωνα με τη Daily Mail.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η επιθετική αίσθηση του χιούμορ είναι ένα κακό σημάδι για τη σχέση γενικότερα, αλλά είναι ακόμα χειρότερο αν αυτό το ύφος του χιούμορ χρησιμοποιείται συχνά στη σχέση, σύμφωνα με τη μελέτη.

ΠΗΓΗ


epirusblog.gr
5 of 5
Το βασικό συστατικό για την τέλεια σχέση, ίσως δεν είναι αυτό που νομίζεις
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6381873896761292341
item