Συγκλονίζουν τα μηνύματα του Τζόνι Ντεπ: «Εύχομαι το πτώμα της Άμπερ Χερντ να αποσυντίθεται σε πορτ μπαγκάζ»

Η δίκη από τη μήνυση του Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) προς την Άμπερ Χερντ (Amber Heard) έχει ήδη ξεκινήσει και το κοινό παρακολουθεί για μία ακόμα φορά τους πρώην συζύγους να έρχονται αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλον.

Η Χερντ φαίνεται ανυποχώρητη στους ισχυρισμούς της, ότι ο πρώην σύζυγός της είχε ασκήσει βία πάνω της, ενώ καινούριες μαρτυρίες φέρνουν στο φως περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Την Τετάρτη (13/4), ο Ισαάκ Μπαρούχ, κατέθεσε, ότι αποκαλύφθηκαν μηνύματα από τον Οκτώβριο του 2016 ανάμεσα στον ίδιο και τον Ντεπ. Ανάμεσα σε αυτά, υπήρχε ένα, στο οποίο ο ηθοποιός αναφερόταν στο «σάπιο πτώμα» της πρώην συζύγου του. 

Συγκεκριμένα, έγραφε ότι ελπίζει το πτώμα της Χερντ «να αποσυντίθεται στο γαμ… πορτ μπαγκάζ ενός Honda Civic».

Ο Μπαρούχ επιβεβαίωσε ότι το μήνυμα έχει σταλεί από τον Ντεπ, που έγραψε επίσης ότι: «Αυτή η καρ… κατέστρεψε μια τόσο γαμ… καλή ζωή που είχαμε για λίγο».

Όση ώρα κατέθετε, ο παιδικός φίλος του Ντεπ, φορτίστηκε συναισθηματικά και τόνισε ότι οι καταγγελίες της Χερντ επηρέασαν τον ηθοποιό και όλο το κοντινό του περιβάλλον.

«Δεν είναι δίκαιο. Δεν είναι σωστό αυτό που έκανε και αυτό που συνέβη σε τόσους πολλούς ανθρώπους που επηρεάστηκαν από αυτό. Είναι τρελό το πώς αυτό συνέβη» είπε.

«Γνωρίζετε αν ο Ντεπ άσκησε ενδοοικογενειακή βία εναντίον της Άμπερ Χερντ;» ερωτήθηκε ο Μπαρούχ από τη δικηγόρο, ο οποίος μετά από μια παύση απάντησε: «Ποτέ δεν είδα ή ήμουν μάρτυρας σε οποιαδήποτε τέτοια κατηγορία. Ποτέ».

Την ίδια στιγμή, οι ισχυρισμοί μίας πρώην βοηθού της Χερντ έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία στην αίθουσα, όπου και κλήθηκε να δώσει τη δική της κατάθεση.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα που βρισκόταν στο πλευρό της Χερντ, ενέτεινε το κλίμα στην αίθουσα του δικαστηρίου της Βιρτζίνια, αφού δήλωσε ότι η ίδια ποτέ δεν έχει γίνει ποτέ μάρτυρας σε περιστατικό κακοποίησής της από τον Ντεπ.

«Είμαι εδώ για τους δικούς μου λόγους… Είμαι θύμα σεξουαλικής βίας και αυτό είναι πολύ, πολύ σοβαρό να κρατάς αυτή τη στάση, αν δεν είσαι εσύ και είμαι εγώ. Αυτός είναι ο λόγος που είμαι εδώ, γιατί προσβάλλομαι» ανέφερε η βοηθός της Χερντ.

Ο δικηγόρος του Ντεπ, τη ρώτησε: «Μπορείς να εξηγήσεις γιατί αίρεις τους ισχυρισμούς της κυρίας Χερντ εναντίον του Ντεπ;» και απάντησε: «Επειδή η κυρία Χερντ αναφέρθηκε σε μια συζήτηση που είχαμε για τον βιασμό μου στη Βραζιλία και το χρησιμοποίησε ως δική της ιστορία. 

Αναφέρθηκε ευθέως σε έναν βιασμό που μου συνέβη πριν από 26 χρόνια και τον διέστρεψε στη δική της ιστορία και τον χρησιμοποίησε για δική της χρήση».

epirusblog.gr
5 of 5
Συγκλονίζουν τα μηνύματα του Τζόνι Ντεπ: «Εύχομαι το πτώμα της Άμπερ Χερντ να αποσυντίθεται σε πορτ μπαγκάζ»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4541388325826337115
item