Σασμός – Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η σχέση με τον Θανάση Τότσικα και η εμμονή με την υπόθεση της Πάτρας

Σε μια τετ α τετ συνάντηση με την Κατερίνα Καινούργιου, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη προχώρησε σε αποκαλύψεις τόσο για τον «Σασμό» όσο και για την προσωπική της ζωή.

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Alpha μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την παραλίγο συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον σύντροφό της Θανάση Τότσικα ενώ σχολίασε και το «θρίλερ» της Πάτρας.

«Πιστεύω και θέλω στο τέλος η Αργυρώ και ο Αστέρης να είναι μαζί. Νομίζω αυτό θέλουν και οι σεναριογράφοι. Δεν θα δεχτεί την αθώωση του Αστέρη, έχει άρνηση, δεν μπορεί να το πιστέψει. 

Αυτό που την νοιάζει είναι ότι ο αδερφός της είναι νεκρός. Θα της πάρει πολύ καιρό να το ξεπεράσει και να το διαχειριστεί. Θα ήθελα να συνεχιστεί ο Σασμός και την επόμενη σεζόν. Κάποιοι από τους φόνους που θα συμβούν θα είναι και σε πρωταγωνιστικούς ρόλους» ανέφερε για τη σειρά του Alpha.

«Έχω δυσκολευτεί σε δουλειά μου. Δεν έχω βιώσει κάτι ακραίο, αλλά έχω νιώσει ότι δεν ήθελα να πάω στη δουλειά για να μη δω τα μούτρα κάποιου. Εννοείται και καθαρίζει ο χώρος μας. 

Δεν έχω συνεργαστεί με κάποιον από τους κατηγορούμενους αλλά πριν γίνει αυτό που έγινε με τον Πέτρο Φιλιππίδη μου είχε κάνει πρόταση. Από ένα ένστικτο δεν δέχτηκα. Δεν ήθελα να το κάνω, κάτι μου είπε να κρατηθώ. Δεν μου έδειξε κάτι, ήταν ευγενέστατος» αποκάλυψε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για την προσωπική ζωή της.

«Δεν είμαστε πολλά χρόνια μαζί με τον σύντροφό μου, δυόμιση χρόνια. Μου λέει τη γνώμη του, τα συζητάμε και εγώ του λέω τη δική μου για αυτά που κάνει. Είναι σκηνοθέτης αλλά και να ήταν ηθοποιός δεν θα είχαμε ανταγωνισμό. 

Στον άνθρωπο είναι… Δεν έχω σκεφτεί αν θα ήθελα να κάνω έναν μυστικό γάμο. Μπορεί να μου έρθει να κάνω ένα μεγάλο πάρτι και όποιος το έμαθε, το έμαθε. Δεν ξέρω πως θα μου τη βαρούσε. Θα ήθελα να γίνω κάποια στιγμή μητέρα, αλλά δεν το σκέφτομαι. Τώρα είμαι 29 και μου λένε ότι φαίνομαι μεγαλύτερη στην τηλεόραση» εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός.

«Έχω παρακολουθήσει πάρα πολύ την υπόθεση στην Πάτρα. Σε σημείο εμμονικό, πρέπει να σταματήσω. Βλέπω εφιάλτες, είναι αδιανόητο. Αν έχει γίνει δεν το χωράει ανθρώπινος νους, είναι φρικτό» δήλωσε επίσης η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

epirusblog.gr
5 of 5
Σασμός – Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η σχέση με τον Θανάση Τότσικα και η εμμονή με την υπόθεση της Πάτρας
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7327931851508857415
item