Γιάννενα: Φουσκωμένοι λογαριασμοί νερού από την ΔΕΥΑΙ σε Αγία Μαρίνα, Κρύα και Κρανούλα

Με μεγάλη έκπληξη άνοιξα σήμερα το λογαριασμό του νερού μου που έστειλε η ΔΕΥΑΙ η οποία θυμήθηκε μετά από 7 ολόκληρα χρόνια να στείλει υπαλλήλους να μετρήσουν τα υδρόμετρα στην Αγία Μαρίνα. Οι λογαριασμοί σε όλο το χωριό με επικοινωνία που είχα με συμπολίτες μου είναι όλοι φουσκωμένοι.

Ο δικός μου λογαριασμός ξεπερνάει τα 700 ευρώ.

Πληρώνουμε χρυσάφι τον αέρα που γράφουν τα ρολόγια της ΔΕΥΑΙ για το νερό που τη τελευταία δεκαετία δεν έχουμε στο χωριό με το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει κάθε χρόνο από τον Απρίλιο μέχρι το Σεπτέμβριο. Αμέτρητες οι επώνυμες καταγγελίες μου κάθε χρόνο τη τελευταία δεκαετία σε τύπο τοπικό και κανάλια για το θέμα του νερού. 

Αμέτρητα καλοκαίρια τα ρολόγια έγραφαν αμέτρητα σφυρίζοντας για τον αέρα που ερχόταν στα σπίτια μας. 

Πέρυσι το καλοκαίρι έγινε και σχετική καταγγελία πάνω από 10 φορές για το νερό που δεν είχαμε στα σπίτια μας στον τελευταίο πρόεδρο της ΔΕΥΑΙ κύριο  Άρη Μπαρτζιώκα που προχώρησε σε έργο για την αντιμετώπιση του προβλήματος υδροδότησης, το οποίο αν δεν έρθει καλοκαίρι δε γνωρίζουμε αν θα αποδώσει κι αν θα έχουμε νερό στα σπίτια μας.

Δε θεωρείται φυσιολογικό να πληρώσουμε τον αέρα στα σπίτια μας 700 ευρώ και πάνω έστω και με το λιγότερο που χρεώνει όπως λέει η ΔΕΥΑΙ, ούτε να βάλουμε τον αέρα σε άτοκες δόσεις.

Να δοθεί άμεσα από τη παρούσα Δημοτική αρχή και τη ΔΕΥΑΙ στο πρόβλημα που απασχολεί τους κατοίκους της περιοχής της Αγίας Μαρίνας λύση. 

Και να σημειωθεί πως όλα τα χρόνια πληρώνουμε κανονικά όλους τους λογαριασμούς μας που στέλνανε στα τετράμηνα. Δε φταίνε οι πολίτες αν δεν είχαν υπαλλήλους να μετρήσουν οι προηγούμενες δημοτικές αρχές αλλά και η παρούσα, ούτε μπορούμε να πληρώσουμε χρυσάφι το νερό που δεν είχαμε στα σπίτια μας.

Στεφάνου Χρήστος
Κάτοικος Αγίας Μαρίνας
Κρύα Ιωαννίνων.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Φουσκωμένοι λογαριασμοί νερού από την ΔΕΥΑΙ σε Αγία Μαρίνα, Κρύα και Κρανούλα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 42090058291996436
item