Δέσποινα Βανδή: Ποζάρει με την αδερφή του Βασίλη Μπισμπίκη – Φωτογραφία

Στην Κύπρο για την τελευταία της εμφάνιση βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή, ωστόσο μαζί της βρίσκεται και ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης.

Οι δυο τους δείχνουν αχώριστοι με την Δέσποινα Βανδή αρκετά συχνά να βρίσκεται στο θέατρο του αγαπημένου της για να παρακολουθήσει τις παραστάσεις αλλά και τις πρόβες του και τον Βασίλη Μπισμπίκη συχνά να τη συνοδεύει στα γυρίσματα του Chart Show αλλά και στην Κύπρο όπου εκείνη εμφανίζεται μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Αυτό έκανε και το βράδυ του Σαββάτου 16/4 ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η αγαπημένη του στην Κύπρο για αν την απολαύσει επί σκηνής. 

Μαζί με τον ηθοποιό, ταξίδεψε και η αδερφή του και την αποκάλυψη έκανε η Δέσποινα Βανδή το πρωί της Κυριακής 17/4 μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια πόζαρε μαζί με την Παναγιώτα Μπισμπίκη στον φακό και τη συνόδευσε γράφοντας: «Με το κορίτσι μου εδώ».

Όπως φαίνεται η Δέσποινα Βανδή με την Παναγιώτα Μπισμπίκη έχουν έρθει αρκετά κοντά και διατηρούν άψογες σχέσεις. Όλοι μαζί λοιπόν, πέρασαν μία όμορφη Κυριακή, με καλή παρέα και φαγητό.




epirusblog.gr
5 of 5
Δέσποινα Βανδή: Ποζάρει με την αδερφή του Βασίλη Μπισμπίκη – Φωτογραφία
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 680033465926418964
item