Ράνια Σχίζα: Ποιές είναι οι σχέσεις της σήμερα με τον Γιώργο Καμπουτζίδη;

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Εγώ» η Ράνια Σχίζα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σχέση που διατηρεί με τον Γιώργο Καπουτζίδη, 18 χρόνια μετά την συνεργασία τους στην πετυχημένη σειρά του Mega, «Σαββατογεννημένες».

Συνειδητά απέχετε από την τηλεόραση;

Ναι. Αν μου αρέσει κάτι πάρα πολύ, θα το κάνω. Εξαρτάται βέβαια, γιατί δεν θέλω να γίνει η ζωή μου έτσι ώστε να κάνω και τηλεόραση και θέατρο μαζί, μη έχοντας χρόνο να δω τους ανθρώπους μου. Μόνο δύο φορές το έχω κάνει. 

Έχω πει πάρα πολλά «όχι», όχι για να χτίσω καριέρα, αλλά γιατί κάτι δεν με ιντρίγκαρε κάτι πολύ. Αυτό που με ενοχλεί είναι τα καθημερινά σίριαλ, που ο ηθοποιός δεν έχει χρόνο να φέρει άποψη και ο τηλεθεατής είναι αποσβολωμένος στην τηλεόρασή του. Δεν θα ήθελα να κάνω καθημερινό.

Έχει τύχει να πείτε «όχι» σε δουλειά και μετά να δείτε το αποτέλεσμα και να το μετανιώσετε;

Όχι, αλλά μου είχε δοθεί ένα κείμενο που δε με ιντρίγκαρε και το είδα μετά να εξελίσσεται με έναν καλύτερο τρόπο. Δεν μετάνιωσα που δεν συμμετείχα, αλλά ήρθε κάτι άλλο μετά. Είμαι ευχαριστημένη κι ευγνώμων με όσα έχω κάνει.

Σας κυνηγάει ακόμη ο ρόλος της «Σενιόρα Σούλας» από τις «Σαββατογεννημένες»;

Έχει αγαπηθεί πολύ και χαίρομαι. Ήταν μία πολύ ωραία δουλειά, με ασύλληπτες ατάκες, σπουδαίους συνεργάτες. Ακόμη στον δρόμο με φωνάζουν έτσι. 

Θυμάμαι έχω πάει Θεσσαλονίκη για παράσταση κι έρχεται μία κοπέλα εκεί που έπινα καφέ και κάτω από το φλιτζάνι μου είχε ένα χαρτάκι κι έλεγε: «Σενιόρα Σούλα σας αγαπώ». Είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό. Κι άλλες δουλειές αγάπησα στην τηλεόραση, αλλά αυτή ήταν και η πρώτη μου.

Με τον Γιώργο Καπουτζίδη θα συνεργαζόσασταν ξανά;

Τον αγαπάω πολύ, τον θαυμάζω. Δεν βλεπόμαστε συχνά, αλλά όταν συμβαίνει, είναι σαν να μην πέρασε μία μέρα. Φυσικά και θα ήθελα να συνεργαστούμε ξανά, αλλά δεν θα του το ζητούσα ποτέ. Για έναν δημιουργό, είναι δεσμευτικό αυτό.

Σας έχει τύχει να αποχωρήσετε από δουλειά λόγω κακής συμπεριφοράς;

Θα ήθελα, αλλά δε το έκανα. Σε μία άσχημη συνθήκη, προσβλητική προς συνάδελφο. Δεν έφυγα και το είδα σαν άσκηση δύναμης. Επίσης και σε μία δουλειά που αγάπησα πάρα πολύ, ένιωσα τοξικότητα. Τώρα πια, δεν θα είχα τέτοιες αντοχές να μείνω, για την υγεία μου πάνω απ’ όλα.

epirusblog.gr
5 of 5
Ράνια Σχίζα: Ποιές είναι οι σχέσεις της σήμερα με τον Γιώργο Καμπουτζίδη;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 369750380273217215
item