Τι συμβαίνει με τη Λάουρα Νάργες: Η τελευταία φωτογραφία και η εξαφάνισή της. Που χάθηκε;

Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από την τελευταία εμφάνιση της Λάουρα Νάργες που έγινε στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και είναι στην κυριολεξία εξαφανισμένη διαδικτυακά!Η Λαουρίτα η ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media και κυρίως στο instagram όπου αριθμεί πάνω από 400.000 ακόλουθους, όμως τον τελευταίο καιρό απέχει!

Έχει να δημοσιεύσει Story περίπου ένα μήνα, και δημοσίευση πάνω από 8 εβδομάδες και όλοι αναρωτιούνται το πού χάθηκε και αν όλα είναι καλά!

Η Λάουρα Νάργες έχει τις καθημερινές την εκπομπή στο ραδιόφωνο, στους 89,2 από τις 14:00 έως τις 16:00 όμως την εικόνα της έχουμε να δούμε καιρό!

Κάποιοι σχολίασαν κάτω από παλαιότερες φωτογραφίες αν έχει προβεί σε κάποια νέα αισθητική επέμβαση και για αυτό δεν δημοσιεύει την εικόνα της, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν έχει να κάνει με κάτι τέτοιο!

Η Λάουρα Νάργες το τελευταίο καιρό έχει κάνει πολύ δουλειά με τον εαυτό της, έχει αφήσει παλιές συνήθειες και καταστάσεις που την ενοχλούσαν πίσω και προτιμά να μοιράζεται το χρόνο της με το σύντροφό της Χρήστο Σαντικάι και φίλους παρά να αναλώνεται στο κυνήγι των likes από το instagram

epirusblog.gr
5 of 5
Τι συμβαίνει με τη Λάουρα Νάργες: Η τελευταία φωτογραφία και η εξαφάνισή της. Που χάθηκε;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6191302591883452272
item