Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ρώτησαν μπροστά της τον Αριστομένη Γιαννόπουλο αν εγκρίνει τη νέα σχέση της

Το παρών στην επίδειξη μόδας της Irene Angelopoulos που έγινε την Κυριακή στο πλαίσιο της AXDW έδωσαν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο πρώην σύζυγός της, Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Το πρώην ζευγάρι μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες ρωτήθηκε για το πως είναι σήμερα η σχέση του με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο να απαντά: «Η σχέση μας είναι καλή, δε φαίνεται;».

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για το φλερτ που φημολογείται πως έχει με τον Στάθη Σχίζα με την ίδια να έρχεται σε αμηχανία αποφεύγοντας να απαντήσει.

«Τώρα δεν είναι ωραία ερώτηση αυτή, είναι λίγο αμήχανο όλο αυτό. Σημασία έχει ότι είμαστε πάρα πολύ καλά, περνάμε πάρα πολύ καλά, είμαστε φίλοι όλοι και ήρθαμε να στηρίξουμε την Ειρήνη» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ενώ, όταν ρωτήθηκε ο ίδιος ο Αριστομένης Γιαννόπουλος για το αν εγκρίνει τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του, με την αμηχανία να είναι ακόμη πιο φανερή στο πρόσωπό του, απάντησε: «Εγώ εγκρίνω την επίδειξη που ήταν όλα τέλεια. Συμβουλευόμαστε όλοι μαζί».epirusblog.gr
5 of 5
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ρώτησαν μπροστά της τον Αριστομένη Γιαννόπουλο αν εγκρίνει τη νέα σχέση της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1746489603751012377
item