Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Πάριο

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Gala», η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση που διατηρούσε στο παρελθόν με τον Γιάννη Πάριο, αλλά και το ενδεχόμενο να ανέβει για Τρίτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε:

«Σιγά, εδώ ο κόσμος καίγεται, με εμένα θα ασχοληθούν; Το θεωρώ πολύ ναρκισσιστικό να σκέφτεσαι ότι η δική σου ζωή απασχολεί τόσο τον κόσμο. Εντάξει, τον έχει απασχολήσει τόσο όσο, γιατί κάποτε είχα σχέση με έναν πολύ γνωστό καλλιτέχνη (Γιάννης Πάριος).

Μου είχε έρθει λίγο απότομα όλο αυτό γιατί δεν μου είχε ξανασυμβεί. Δεν πιστεύω πάντως ότι η δημοσιότητα μπορεί να κάνει κακό σε μια σχέση. 

Οι δύο άνθρωποι κάνουν κακό σε μια σχέση. Αν έχει γερές βάσεις, κανένας εξωγενής παράγοντας δεν μπορεί να την επηρεάσει».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε χαρακτηριστικά:

 «Ο τρίτος γάμος τώρα είναι κάτι που δεν το αποκλείω, αλλά δεν με αφορά κιόλας. Δεν καίγομαι να φορέσω νυφικό για τρίτη φορά. Αν προκύψει, καλώς. Αν δεν προκύψει, και πάλι καλώς.

Αυτό που με αφορά σε αυτή τη φάση της ζωής μου είναι η συντροφικότητα. Είμαι με έναν άνθρωπο σε μια εξαιρετική σχέση και θέλω να πιστεύω ότι θα ωριμάσουμε μαζί, δεν μου αρέσει η λέξη “μεγαλώσουμε”».

epirusblog.gr
5 of 5
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Πάριο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5962357867696161467
item